Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélek, ha egy okos lánynak bejönnek a néger fiúk?
Figyelt kérdés
Nem azok a nagy és kigyúrt gorillák, hanem akiknek cuki arcuk van. Tetszik a kisfiús arc, meg valamiért a bőrszínük is, de ettől függetlenül a fehér fiúk is bejönnek, de senkivel sem feküdnék le, csak kapcsolatban. Nem az a 'minden hétvégén síkrészegre iszom magam' típusú lány vagyok, hanem fontos a tanulás, egyetem, ilyesmik, hülyékkel össze sem jönnék. Vagy az jobb, ha ugyanúgy okos lány, de bármelyik fiút simán lepippantana vagy le is feküdne akárkivel? 18/l
én rasszista vagyok szóval igen elítéllek mint az összes többi rasszista is de hülye vagy ha mások véleménye érdekel
2015. ápr. 15. 18:39
12/22 anonim válasza:
Csak az ítélne el,aki rasszista.(tehát buta)
2015. ápr. 15. 20:37
13/22 anonim válasza:
Kalandnak jók lehetnek a szerecsenek, de komoly kapcsolatra, családapának sokkal nagyobb részük alkalmatlan, mint a fehéreknek. Alig-alig akad pozitív példa, aminek elsősorban a kultúrális különbségek az okai. Nagyon lazán veszik a kapcsolatokat sokkal inkább megvezetnek mint a magyar vagy európai kultúrkörben nevelkedettek.
Szerecsen férjem volt.
2015. ápr. 16. 12:56
14/22 anonim válasza:
A kultúrális különbségeknek nincs köze a rasszizmushoz. Sajnos ma Magyarországon el kell fogadni, hogyha kapcsolatba lépsz egy szerecsennel, akkor a többségi társadalom tagjai megbélyegeznek. Talán még annál is rosszabb a társadalmi megítélése, mintha magyarként egy cigánnyal kavarnál.
2015. ápr. 16. 12:58
15/22 A kérdező kommentje:
mi az, hogy szerecsen? és ha a fiú szülei nem afrikából, hanem európai országból származnak?
2015. ápr. 16. 16:49
16/22 anonim válasza:
EGy kis mudhsark madness, kell is nektek. Én őszinte leszek, nem jönnék össze olyan nővel, aki előtte négerrel volt.28/F.
2015. ápr. 16. 17:39
17/22 anonim válasza:
"okos"
Az a lány NEM okos aki "szerecsnekkel" jönne össze!
Tehát lepontoztatok. Szörnyű,hogy ilyen előítéletes, egy fajt egy kalap alá vevő BUTAAAAAAAAAA emberekkel teli világban élünk. Remélem titeket is elítélnek majd csak azért mert hosszú a hajad, túl alacsony/magas vagy, 3 mellbimbód van vagy akármi olyanért ,ami nem befolyásolja ,hogy milyen jó/rossz ember vagy valójában,csak így születtél..
2015. ápr. 16. 20:12
19/22 anonim válasza:
Imádott etnikumod és tetteik. Csak annyit kérek, hogy linkeljen ide egy négerimádó egy olyan oldalt, ahol a fehér férfiak által elkövetett, meggyalázott FEKETE nőkről adnak leírást. köszönöm
Istenem:D Azért mert vannak négerek,akik bűnözők akkor már nyilván az összes egy mocskos g*ci,mi?:D
Mellesleg az,hogy valaki lehordja a rasszistákat ,az még nem jelenti azt,hogy elnézi azokat a bűnöket,amiket egy "másik" csoport követett el.(jelen esetben a négerek)
De hát nyilván ha egy fehér ember követ el bűnöket (mert elkövet ugyanúúúúúgy) az nem számít, arra nem mondod hogy nézd már a tetves fehér megölt egy embert..
Épp ez a lényege az egésznek,hogy NEM egy csoportot,fajt kell elítélni rögtön, hanem csak azokat a konkrét személyeket,akik elkövettek valamit. Nem értem miért nem fogják fel ezt az emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!