Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el ŐT?
Jelenlegi párommal 3 éve volt a kapcsolatunkban egy nagy mélypont.
Akkor megismertem egy srácot. Nagyon imponált nekem már már filmbe illő volt ahogy megismertük egymást. :)
Ő motoros és összeakadt a tekintetünk a pirosnál... 2 hét fórumozás után találtam meg ŐT. Rájöttünk mennyi közös van bennünk sokat leveleztünk beszélgettünk...
Összesen 4-5ször találkoztunk nem volt semmi köztünk csak pár csók... Aztán a kapcsolat megszakadt mert kiment Németországba dolgozni... Ez idő alatt egymásba szerettünk mégis vége lett...
Én kibékültem a párommal de sokszor előfordult, hogy amikor itthon volt a srác eljött a lakásunkhoz és megmorgatta a motorját hogy tudjam gondol még rám... :(
Én is sokat gondolok rá...
A régi párommal kibékültünk... összeházasodtunk... van egy gyönyörű kislányunk és mégsem tudom elfelejteni ezt a srácot... :(
Nem tudtuk elbúcsúzni sem egymástól mikor elment, lehet hogy ezért nem tudom lezárni magamba?
Ez 3 éve történt... Tavaly még volt a lakásunknál "berregni"... Sokszor álmodok is róla...
Hogyan felejthetném el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!