Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó az, hogy az emberek féltékennyé teszik, azt akit "szeretnek"?
Sok embernél látom ezt és nem értem.Az egyik fél szándékosan olyanokat mond a másiknak, vagy olyat tesz, ami tudja, hogy rosszul esik neki. Ezért a másik is belemegy a játékba és ő is elkezdi ugyanúgy féltekennyé tenni, mert be akarják bizonyítani, hogy ő is megkaphatna mást, vagy őt is akarják mások. Jön az "azt hiszed,csak Te tudsz idegesíteni engem?!" gondolkozás mód ,így mindketten szenvednek.Akár boldogok is lehetnének együtt, de nem...nekik ez kell, ettől boldogok.
Bocs, ha kicsit értelmetlen lett a kérdés.
Én szeretem, ha a pasim féltékennyé tesz, mert akkor érzem igazán, hogy fontos nekem és nem akarom elveszíteni.
23L
Nem kedvelem. Persze, elfogadható egy bizonyos fokig a féltékenység - abban még nincs semmi rossz, ha a másik fél tudja, hogy nem akarod őt elveszteni, társak vagytok, tisztelni kell a határokat. Ennél rosszabb, ha közömbös a párod, és tesz rá, ha más felé pislogsz - az rossz jel.
De szándékosan féltékennyé tenni valakit... meg lehet unni azt is. Ismétlem, személy szerint nem kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!