Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép dolog kezet csókolni a közelebbi lány barátoknak?
Figyelt kérdés
Élvezem az ilyen stílust és úgy látom , hogy a lányok is megtisztelve érzik ettől magukat.2015. ápr. 14. 10:09
11/15 anonim válasza:
13 évesen a kézcsókolgatással csak hülyét csinálsz magadból.
12/15 anonim válasza:
puszilgasd inkább az arcát és a homlokát. :)
13/15 anonim válasza:
Nekem csókolt már kezet egy férfi ismerősöm, kedves gesztusnak gondoltam, nem is képzeltem bele mást.
13 évesen azonban szerintem inkább vicces, mint megtisztelő. :D
14/15 A kérdező kommentje:
Inkább vicces , értem.
2015. ápr. 14. 10:53
15/15 anonim válasza:
A hétvégén találkoztam egy Dominával, csak baráti beszélgetésre, de mivel nem vagyunk abban a viszonyban hogy a nayakába ugorva arcon csókoljam, -- hát tekintettel arra, hogy ő Domina, ez adta magát a helyzetnek leginkább megfelelő gesztusként, így végül i skezet csókolva üdvözöltem, amit ő kedvesen mosolyogva elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!