Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy nem zavarta a barátomat, hogy második randin találkoznia kellett anyukámmal és beszélgetni vele?
Nekem már első randin sikerült anyámmal összeismertetni. Szintén netes ismeretség. Szombat délután, város, de kis település. Verőfényes napsütéssel indult, kora délután jöttek az esőfelhők, amik vihart ígértek. 1-2 órája érkezett, még nem akart hazautazni, kocsmába nem akartam vinni, más beülős hely pedig nincs. Úgy volt, hogy anyu estig nem jön haza így hazavittem filmet nézni, erre anyu beállított.... hát bemutatkoztak, beszélgettek, nem volt para.
Egyébként azt vettem észre, akinél nem probléma a szülőknek korán bemutatkozni az nem valami suhanc kategória, tehát komolyan gondolja és nem csak egy estére kellek. Lehet 3 hónap után rájövünk, hogy nem illünk össze, de ez már más téma.
Első alkalommal találkoztam az akkori párom szüleivel..
Szerintem nem volt ebben semmi gáz.
Tök jól el lehetett velük beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!