Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szanalmasnak mondjak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szanalmasnak mondjak az emberek, ha a magany miatt egesz nap csak aludni tudnek, meg fekudni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat szoktam magammal foglalkozni kulsoleg es belsoleg is, megis ugy erzem nem eleg jol. Talan olyan dolgokat eroltetek magamra, amik nem is en vagyok. Mara annyira elment az onbizalmam, hogy legszivesebben meg az utcara srm mennek ki, hiaba vasarolgatok meg nem is vagyok csunya lany tenyleg, de ki vagyok uresedve. Faj a lelkem, nem akarok senkivel sem talalkozni, nem akarom felvenni a maszkomat sem, nincs kedvem erosnek lenni... 20L

2015. ápr. 13. 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Írtad kulcsszónak a szerelmet is...a szerelem váltotta ki ezt az állapotot vagy a szerelem utáni vágy esetleg?
2015. ápr. 13. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell szakember ha magadtól is ki tudsz törni ebbõl az állapotból és miért ne tudnál? Én is ugyan ennek az állapotnak a szélén vagyis ink úgy mondom ,h a depi szélén álltam. Kicsit nézd más szemmel az életet és hagyd ,hogy a haverok barátok, család kirángasson belõle. ne punnyadj bele ebbe az @llapotba mert annál hosszabb az út kifelé. :)
2015. ápr. 13. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Vagy sikerül szakember nélkül vagy nem. Jó sok idő eltelhet, mire kiderül, hogy nem. Persze szakemberrel sem garantált a siker, neked is akarnod kel, meg elhitetni magaddal, hogy lehetséges jobban érezned magad. Ez nekem pl. elég nehéz volt. De valamit érdemes kezdeni ezzel. PL. van egy könyv, Kiút a boldogtalanságból címmel, van akinek az is segít.
2015. ápr. 13. 11:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Mar tobb eve jarok termeszetgyogyaszhoz, de mindig visszaesek.
2015. ápr. 13. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a természetgyógyász nem segít, keress mást. Nekem az első pszichiáterem nem segített túl sokat, a második annál többet, és valamennyit a harmadik is. Sajnos ezzel meló van.
2015. ápr. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!