Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi nem verekedik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi nem verekedik ha nem muszáj az már nem is férfi?

Figyelt kérdés

Sok lány van aki gyengének és férfiatlannak tartja ha egy srác nem akar verekedni vagy bántani valakit..

És igazából a kérdésem az hogy én ilyen vagyok és pl ha valaki egy sértést tesz a csajomra mondjuk le qvázza akkor az baj ha egyszerűen olyan szinten nem érdekel a véleménye aki mondta hogy emiatt nem fogok nekimenni vagy keménykedni vele mert nem érdekel?

Vagy egy lány emiatt lenézne engem?

2015. ápr. 13. 10:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Sok itt a kemény férfi, aki nem habozna:) A kérdés jogos és nem könnyű.

A hivatásos kötözködők általában jól megtervezik amit csinálnak, és SOSEM egyedül vannak, viszont igyekeznek épp egyedül (a barátnőjével) lévő férfiba kötni, vagyis biztosra mennek.

Félretéve a naiv lózungokat, a kérdés magja tul. képpen az, hogy szétveretnéd-e a fejedet azért, hogy a barátnőd becsületét megvédd. Merthogy ha az elsőt aki beszólt le is küldöd a földre, aki nem csak filmben látott verekedést, az tudja h hátulról támadó másodikat és a késsel biztosító harmadikat már nem fogod tudni (kivéve ha tényleg komoly harcművész vagy, de akkor is kell hozzá jó adag szerencse).

Én férfi vagyok, már csináltam hasonlót, megúsztam késelés nélkül, erkölcsi győztesként de véraláfutásokkal távoztam. De! Az estém el volt baszva, a tervezett program a bnőddel törölve, ráadásul sanszos h jó ideig járkálhatsz a rendőrségre. Nem biztos h annyira megvetendő, ha valaki fölényes, sztoikus nyugalommal elengedi a füle mellett a beszólást, tul. képpen mit számít h mit mond egy idegen. Biztos h sérül ettől a bnőd becsülete? Én ilyen helyzetben nem vagyok túl jó önkontrollban, de nem tudom elitélni azt sem aki az.

2015. ápr. 13. 12:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Az a szar az egeszben, hogy ha neki esz az illetonek, akkor pontodan azt teszed amit o akar... provokal, ki akar hozni a sodrodbol es sikerul is

nem azert nem prosti a baratnom, mert nem mondjak ra, es nem attol lesz az, ha ramondjak... ezt tudom en is, a baratnom is, es a tamado is...

pontosan azzal arathatsz gyozelmet a masik folott, ha nem mesz bele a jatszmazasaba... kifejezheted az ellenerzesed, de ha az elso pofont te adod, o jogosan adja a masodikat es rohadtul nem ersz el az egesszel semmit

ceda lesz a no akivel vagy attol, ha ramondjak? Aligha. Az ilyet ki kell nevetni es tovabb kell allni... altalaban a dolognak ni cs is koze a lanyhoz, ez puszta provokacio, innentol kezdve meg nincs miert megsertodni... okollel meg ugysem lehet megvaltoztatni senkinek sem a velmenyet..

ez az egesz olxan, mint a buszke koborkutyak harca... inkabb tepjek meg, de ne merjek korcsnak hivni... van ennek ertelme?

2015. ápr. 13. 14:15
 23/24 A kérdező kommentje:

Eléggé meg osztja ez a kérdés az embereket, talán az utolsó írta le az én értékrendemhez legközelebb álló gondolatmenetet. Valóban nem attól lesz qva a barátnőm mert azt mondják rá. Ill többségében ez provokáció.

Nekem am rengetegszer volt ilyenben részem, lehet gyáva kutya vagyok, de eddig senki nem ütött meg senkit...ameddig csak lehet elkerülöm a bajt.

A harc és küzdés pedig (jelen példában többnyire képzetlen, de annál inkább agresszív és kötekedő, csoportosan jelenlévő emberek kakaskodása) számomra azt is jelenti hogy két ember megtiszteli egymást azzal hogy kiáll egymás ellen, na most amint én úgy döntök hogy egyszerűen nem méltó arra hogy kiálljak ellene azzal a becsületét sértem(már ha van neki olyan). Éppen ezért amíg egy ujjal sem ért hozzám addig nem, egyszerűen nem és kész, ott rohadjon meg, pontosan tudom hogy mit akar ezzel elérni.

Ha pedig a barátnőm emiatt lenéz engem mert "nem védtem meg a becsületét" az róla is kiállít egy szegénységi bizonyítványt mivel ő meg gondolom pont telibeszarja hogy esetleg meg sérülhetek vagy bajom eshet... azért ez egy kicsikét nem rosszindulatú egy nő részéről? Nem bántotta senki még csak szavakkal, de elvárja hogy én már felvegyem a szájkaratét és esetleg ha úgy van akkor harcoljak is. Szerintem ha tényleg szeret és számít neki hogy mi lesz velem akár én győzök, akár nem(egyik sem a legjobb) akkor nem várja el hogy pusztán egy rossz indulatú alpári beugatás miatt már belemenjek a játékba..

2015. ápr. 13. 20:36
 24/24 A kérdező kommentje:

"A te példádban csak annyit várnék el a pasimtól, hogy szavakban állítsa le az illetőt, nekimenni szerintem hülyeség."

Ugyan milyen szavakkal lehetne leállítani egy provokátort, aki tudja mit akar és miért teszi és hogyan teszi és mindenre van jó visszaszólása és csak ez hajtja hogy téged rávegyen hogy harcoljál vele?

2015. ápr. 13. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!