Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen párt akartok magatok mellé?
aha, értem akkor, tehát fontos
ilyen apa leszek akkor
még csak 16 éves vagyok :DD ráérek
Mint amilyen a barátom :)
Külsőre nagyon kis aranyos, helyes, macis alkat, szőke, göndör haj, kék szemek, kis körszakáll, markáns arc, az összhatás egy kedves, de mégis férfias megjelenés (főleg kockás ingben :) )
Belsőre meg lehetne sorolni millió dolgot, akkor se jönne át a dolog. Pár alap dolog, nyilván a hűség, őszinteség, odaadás és törődés, némi romantika, kedvesség, művelt és intelligens szellem, ezzel együtt pedig a humor is fontos. Közös témák, érdeklődési körök, tervek a jövőre és elképzelések róla. Jó problémamegoldó képesség, nem feltétlenül kompromisszum, inkább asszertív megoldások keresése. Jól bánik a gyerekekkel, szereti őket.
Nagyjából ezek azok, amiket meg tudok nevezni és össze tudom értelmesen foglalni.
15# szép pár lehettek!:)
sok boldogságot továbbra is!
"a nok 90%-a se.gghu.lye, es gozuk sincs, hogy ok mit akarnak"
Elfelejtetted hozzátenni, hogy a te ismeretségi körödben. :-)))
"a nok 90%-a se.gghu.lye, es gozuk sincs, hogy ok mit akarnak"
A hülyeség nem nemfüggő. A férfiak között is rengetek buta ember van.
De a barátait mindenki megválogathatja és azt is, hogy milyen körökben mozog.
Az én ismeretségi körömben sem a nők, sem a férfiak között nem igaz ez, hogy a nagy részük hülye.
És én nagyon is tudom, hogy mit akarok, tettem, teszek is érte. Pont ezért szerettem (már meg van) olyan férfit, aki szintén tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!