Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnomnek nem jon meg, de nem terhes! Lehet h en zavartam ossze a hormonait?
Figyelt kérdés
6 honapja jarunk es kb 2 honapja pettingelunk es kb azota nem jon meg neki...o eddig meg nem pettingelt senkivel...lehet h most en oszezavartam a hormonjati? mert amig nem pettingeltunk addig rendesen megjott neki2010. febr. 20. 07:40
1/3 anonim válasza:
A petting nem hiszem, hogy túlzottan összezavarhatja a hormonokat, lehet, hogy elkapott valamit, vagy csak sokat idegeskedik mostanában. De miért nem megy orvoshoz?
2/3 anonim válasza:
A nőgyógyász az cinkes mi? Azt időt amit rászántál, hogy ide írj kérdést, nyugodtan kérhettél volna időpontot egy nőgyógyászati rendelésre!
3/3 anonim válasza:
az attol fugg, h mi volt abban a pettingben. pl. gumi nelkul csak 1 kicsit beraktad, akkor ne csodalkozz. 2 honap az hosszu id[. tesztet csinaltatok? nőgyógyász? én már rég elmentem volna nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!