Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen "különleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen "különleges"?

Figyelt kérdés

Az a gondom,h egyszerűen képtelen vagyok kialakítani lányokkal párkapcsolatot.Mindenkinek csak barátként vagyok jó.Senki nem néz rám úgy,mint pasi,csak mint barát.:(Barátaim szerint elég jó a beszélőkém + a humorom is,de vmiért bennem mégsincs meg az a plussz mint ami más fiúkban megvan:(

De kérdezem én h miért?

Nem lennék elég jó a lányoknak?

Elnézem a többi fiút néha...

Jellemtelen,semmitmondó arcok,szerintem kb 20% aki el fog vmit érni az életben.De mégis a lányoknak ezek kellenek.De h miért azt sosem fogom megérteni.Nem azt mondom h én annyira 1 főnyeremény vagyok,de 18 éves létemre saját vállalkozásom van.A másik...

Ha 4 éven keresztül a gimiben képtelen voltam összejönni vkivel akkor ez a későbbiekben hogy lessz?Mert ugye suliban elméletileg a legkönyebb ismerkedni.....

És ugye akinek ott sem sikerül.....

Háát az már gáz sztem.....

És szerintem én a későbbiekben sem leszek az a nagyon ismerkedős típus.Nem tudom,de nem vagyok sem félénk,akárkit le merek szólítani az utcán,de vmiért senki sem akar velem lenni:(

Nagyon bonyolult probléma ez ,nem tudom h hogyan lehetne ezen változtatni.A lényeg az h én nagyon szeretnék,ha tudnám h hogyan lehet.Megköszönném annak a válaszát aki hsaonló cipőben jár/járt!Köszönöm h szakítottál rám időt és h elolvastad!

2010. febr. 20. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
nem vagy elég paraszt hozzájuk...
2010. febr. 20. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:

hát, az első kicsit erősen fogalmaz, de végülis erről van szó... :S

a helyzet az, hogy azzal a lánnyal, akivel össze akarsz jönni, nem szabad barátkozni.

kevés az olyan pasi, akivel egy lány tud barátkozni, tud vele beszélgetni, úgyhogy az ilyet a lányok megbecsülik. egy lány egy barátságot szinte sosem tesz kockára egy jó dugásért.

ez van. el kell tudnod választani a kettőt egymástól, különben sosem lesz nőd. (a megtartásában persze ez a tulajdonság majd segíteni fog, de a megszerzésben kifejezetten hátrány)

ja, és hiába írja egy (több) lány esetleg azt, hogy ez nem is igaz. de az. ez van.

2010. febr. 20. 00:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem volt erős megfogalmazás, így van. Minél inkább beléjük rúgsz, annál inkább kellesz nekik. A jó fiúk semmire sem jutnak. Aztán lehet jönni a feminista rinyával hogy ez nem így van - de. Pontosan így van.

ŐK lépnek be a TE világodba, nem fordítva. ŐK örülhetnek neki, ha TE érdeklődsz irántuk, nem fordítva. Ha lehet, inkább ne legyél paraszt - de ezerszer inkább paraszt legyél, mint töketlen csíra.

A másik: biztos h külsőleg "rendben" vagy? Sporttal (kondi), igényes öltözködéssel, higiéniával nagyon sokat tudsz javítani a helyzeteden.

A harmadik: saját magaddal elégedett vagy? Magabiztos vagy? Van önbecsülésed és "gerinced"? Amíg ezeket nem teszed rendbe, addig nehéz dolgod lesz.

Negyedik: legyél "érdekes". Keress különleges hobbikat, nézz utána dolgoknak, egy szép pofi vagy kigyúrt felsőtest nem mindig elég. Több ezer ilyen pasi van, miért pont téged válasszon? Ne félj egyéniség lenni és szard le a sok birkát a lehető legmagasabbról.

Ötödik: próbálkozz sokat, de ne nyomulj. Ne írd ki a homlokodra a "nőt akarok de azonnal"-cédulát, ezt a csajok nagyon gyorsan leveszik, és általában nem tartják túl vonzónak. Viszont gyakran járj el bulikba és ismerkedj, ha 9 csaj elutasít, a 10. majd a karjaidba veti magát.

Szóval: légy rendben kívül-belül, és ne felejtsd h bátraké a szerencse. Nincs olyan hogy "ismerkedős típus", csak olyan van, aki megszerzi ami kell neki, és olyan, aki ehhez túl tutyimutyi. Sok szerencsét! :)

2010. febr. 20. 00:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és nem írom azt, hogy nem igaz, mert én sem adtam fel egy fiúval a nagyon jó barátságot csak azért, hogy ki tudja meddig együtt legyünk. Fontosabbnak tartottam annál minthogy ha szakítunk, akkor esetleg örökre elveszítsem.

A másik meg előre is bocsi, de lehet, hogy irtó ronda vagy. :D Mert erről ugye nem írtál semmit.

2010. febr. 20. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, h az elején egy ideig csak barátkozás kell (nekem legalábbis) de ha utána nem jön a szikra, tehát nem esik át az illető a pasi zónába, onnantól 0 az esély erre. Barátom átesett a pasi zónába, pedig előtte csak haverkodtunk :)
2010. febr. 20. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!