Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön itt mindenki a korkülönbséggel?
10-es:
attól még, hogy nem sok közös van bennük, lehet valami ami összekapcsolja őket. lelkileg meg tudják adni egymásnak ami kell és testileg is.
ha olvastad volna a 7-es kommentjét, írta, hogy tizenévesek... mert főképp ott jön elő a korkülönbség téma, meg ahol 20-25 évnél nagyobb a különbség. (itt értve a huszonéves egyik tag meg az ötvenes vagy idősebb másik tag)
11-es:
ti meg már rég felnőttek vagytok, szóval ott nincs lényegi különbség gondolkodásotokban.
Ha szeretik egymást, akkor tudnak várni a másikra. Legyen szó a szexről vagy egy randiról. És lehet, hogy hallotok ilyen-olyan esetekről. De vannak olyan pasik, akik mondjuk 22 éves koruk ellenére szeretnek mondjuk egy 14 éves lányt. Nem vagyok ittas állapotban, hanem ilyenben vagyok benne!
Sokszor olvasom azt is, hogy nem nézik jó szemmel azokat a párokat sem, ahol a nő idősebb. Miért nem tudjátok elfogadni az ilyet? Mindenkinek van valami furasága, még akkor is, ha nem mutatja ki!
04-22 22:18-nek
Ez azért így nem teljesen igaz. Tény, hogy sok ilyen kapcsolat mögött áll az apakomplexus, de nem lehet dogmatikusan ráhúzni az összesre. Nem minden nő apakomplexusos, akinek idősebb párja van és nem minden apakomplexusos nő van együtt idősebb férfival.
Kérdező, részben igazad van, de ha valaki a gyakorin tesz fel kérdést, hogy mennyire illenek egymáshoz, az eleve azt jelenti számomra, hogy nem igazán tudja megítélni.
Én nőként 8 évvel vagyok idősebb a páromnál, de senkitől nem kértem véleményt, hogy mit szólnak hozzá, mert tudom, tapasztalom, hogy nagyon jól megvagyunk együtt.
Ha azonban már kérdésként fogalmazódik meg egy ilyen oldalon valami, akkor ott elég sok bizonytalansági tényező lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!