Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztetek mikor megtudtátok, hogy a volt szexkapcsolatotoknak van barátnője/barátja?
"Szexkapcsolatotok" alatt azt értem, hogy valaki, akivel csak szexelni jártatok össze.
Csak az válaszoljon, aki volt ilyen helyzetben!
Az első azért mondta, hogy értelmetlen a kérdés, hisz ha szexkapcsolatban van valaki, akkor annak az a lényege, hogy nincsenek érzelmek, csak szex. Vagyis akkor mégis mit kéne érezni? Semmit nem érezhet az ember, mert nem érzelmi alapú a kapcsolat.
Ha meg valakinek vannak ilyen érzései, akkor meg az már a részéről nem csak a szexről szólt, hanem többről.:)
Amúgy voltam ilyen helyzetben, speciel nekem még előbb volt kapcsolatom, mint annak, akinek aztán szintén lett kapcsolata. Nem éreztem semmit, mint ahogyan a másik sem, hisz a szexkapcsolat csak a szexről szólt.
Igen, ez lenne az ideális, viszont legtöbbször az van, hogy az egyik fél többet szeretne.
Én nem voltam szerelmes, és tudtam, hogy nem illünk össze. Az önérzetemet bántja, hogy velem csak szexelt, egy másik lánnyal meg párkapcsolata lett...
És tényleg nem voltam szerelmes, de akkor is fáj és féltékeny vagyok, pedig már nekem is van kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!