Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy plázacica "fenntartása"?
Minden nő pénzbe kerül, de mibe kerülhet havonta egy plázacica típusú nő? Fodrász, műkörmös, ruhák-cipők, stb, mindent összevetve. Van valakinek tapasztalata róla, mennyit kell "áldozni" egy ilyen lányra? Minél részletesebb költséglistád van, annál jobb.
Remélem nem sérti a szabályzatot a kérdés, mert komolyan érdekel.
Saccra egy 100-120. 000 koruli osszegre lonem be.
Baratnom havi 15-20.000-bol megveszi az osszes piperecuccot ami kell neki, es o nem plazacica, csak a munka miatt sokat kell sminkben lennie.
Szoval gondolom egy plazacica bo 5x annyit kolt minimum.
Havi 200 ezret simán leszed rólad ha van miből.
Mondtam is egyszer neki attól hogy bmw-m van még nem vagyok milliomos kisanyám!
1. Étkezés: vendéglőben, elit helyeken, naponta 10-15 ezer HUF
2. Gönc, buligönc: márkaboltokban, hetente 20-30 ezer HUF
3. Ékszer, csecsebecse: havonta 40-50 ezer HUF
4. Szépségápolási termékek: havonta 15-20 ezer HUF
5. Szépségápolási teendők (kondi, fitness stb.): havonta 10-15 ezer HUF
6. Szórakozás, bulik költsége: hetente 10-15 ezer HUF
7. Kirándulás, utazás, nyaralás, telelés: igénytől függően havonta 10-100 ezer HUF
8. Kultúra, színház, opera, múzeum, bál: plázacicától függően 0 HUF-tól 50 ezer HUF-ig
9. Műszaki cikkek (mobil, táblagép, notebook, fényképező stb.): átlagosan havonta 40-50 ezer HUF
10. Étkezésen túli élvezeti cikkek (cigi, rágó, üdítő, nasi, pia stb.): naponta 5-10 ezer HUF
11. Egyéb szórakozási lehetőségek költségei (kerti grillezés, társasjátékok, strandkellékek stb.): szezontól függően havonta 0 HUF-tól 50 ezer HUF-ig
Egy olcsóbb plázatyúkot havi 100-150-ből lazán el lehet tartani, nem számítva a lakhatást, a rezsit, az üzemanyagköltséget stb. A drágább luxusribik esetén a határ a csillagos ég.
1-es
a barátnőd sminkcuccait te fizeted? ha igen, én a helyedben elgondolkoznék....
nem tudom már ki írta, hogy egy normál barátnő is havi több 10 e. kikérem magamnak, már bocsi. az, hogy néha meglepjük egymást a párommal apróságokkal (csoki, virág) pár száz forint, és egyrész kölcsönös, nem pedig egyoldalú, másrészt pedig nem minden hónapban van, hanem alkalmanként. ha vacsizni megyünk valahova felesben fizetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!