Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyenek azok a lányok, akiket csodáltok?
Van egy férfi, akit már évek óta szeretek. Nagyon intelligens, művelt, kedves, vicces, világlátott, ráadásul vonzó is. Mellette egy kis senkinek érzem magam.
Amúgy nagyjából egyorma dolgokat szeretünk (színház, utazás, irodalom...), de Ő több, mint 10 évvel idősebb nálam, és ezért tudásban előttem jár.
Mégis mivel tudnám lenyűgözni? A közelében általában megszólalni sem merek, de Ő még így is mindig nagyon kedves. Igazából bármilyen nőt megkaphatna.
Ti tudnátok nekem segíteni?
Lányok is írhatnak, ha jártak már hasonló cipőben. :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem írtad a legfontosabbat, a korát. Így lehet akár 25, de 45 éves is, akinek ezek mellett teljesen más ízlésvilága lehet.
De akik szeretik a műveltséget, meg a komolyabb dolgokat, azok javarészt hasonló társat keresnek, tehát nem playboy modellekkel fog ismerkedni.
Bocsánat, tudtam, hogy valami kimaradt. 32 éves. :)
Azt is elfelejtettem, hogy általában magabiztosnak tűnik, de valaki, akivel közelebbi barátságban vannak, mondta, hogy néha elég "nyuszi". És anyukájától viszonylag későn költözött el.
Lehet, hogy felesleges infók, de hátha jelentenek valamit. :)
add önmagad és kész
vagy elfogad így vagy akár a fejed tetejére is állhatsz akkor se
Köszi a válaszokat! :)
Nem szeretném megjátszani magam, nem arról van szó. :) Csak jó lenne, ha én is mutathatnék valami pluszt, valamit, ami különösen vonzóvá tenne az ő szemében. Benne mondjuk a kedvessége fogott meg, és az, ahogyan csillog a szeme, mikor mosolyog. Meg hogy ő is szereti az állatokat. :) Emberként is tisztelem, de valahogy Ő lett a "férfiideálom", gondoltam, talán fordítva is működne. :)
És egy férfi mitől vonzódik egy nőhöz, úgy igazán?
Milyen az a nő, akit tényleg szeretnének maguk mellett tudni, és nem csak alkalmi kapcsolatra? Én csak a közhelyeket ismerem, amik kb. minden második nőre igazak lehetnek.
De köszönöm a választ, remélem, egyszer Ő is meglát majd valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!