Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elitelendo, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elitelendo, ha valaki pénzt fogad el szexért?

Figyelt kérdés
Árufeltöltő vagyok diakmunkaban, suli mellett. Egy hete kb odajött hozzám a boltban munka közben egy kb 40 éves férfi. Megkerdezte mióta dolgozom, hány órát naponta, mennyit keresek. Kicsit furcsa volt,de válaszolgattam neki és meghívott másnapra egy kávéra. Mindegy, annyi a lényeg, hogy tett egy ajánlatot, amivel sokkal jobban járnék, mint a diakmunkaval. Még nem mondtam se igent se nemet, de gondolkozom rajta. Em mindig is úgy voltam vele, hogy nem ítéltem el azokat a nőket, akik így jutnak pénzhez, de tudom, hogy az emberek nagy része nem így van ezzel.
2015. ápr. 11. 19:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Olyanra nem gondoltál hogy felszabdal egy konyhakéssel mert épp egy pszichopata? Én nem értem hogy lehetne bárkivel is szexelni akit csak röptében ismertél meg...
2015. ápr. 11. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Ezen komolyan elgondolkodnak a jányok?Ezt nem is tudtam.A végén még én is megpróbálom.Teszek egy ilyen ajánlatot.
2015. ápr. 11. 20:32
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Időpont ma 20:00

igen ba*zdmeg, mert a ku*rva az nem szinonimája a prostinak...

2015. ápr. 11. 20:39
 14/22 anonim ***** válasza:
ba*zdmeg Te :)
2015. ápr. 11. 20:42
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, elfogadtam az ajánlatot. :)

Ma este találkozunk is.

2015. ápr. 12. 10:19
 16/22 anonim ***** válasza:
majd számolj be róla hogy sikerült és hogy megérte e?
2015. ápr. 12. 10:41
 17/22 A kérdező kommentje:

Ma csak megbeszeltuk a jatekszabalyokat, nem volt szex.

És őszintén egy kicsit elbizonytalanodtam,de még így is megéri :)

Egy nagyon kedves, udvarias férfiról van szó, ráadásul még az érdeklődésünk is azonos, egy darabig biztos elleszunk, sokkal jobban járok, mint az árufeltöltéssel.

2015. ápr. 12. 20:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Fogarasi úti Tescoban láttam egyszer árufeltölteni egy olyan kiscsajt, hogy majdnem én is odamentem ajánlatot tenni neki. Kicsit kreol volt, de nagyon szép, és rendes csajszinak nézett ki.
2015. ápr. 13. 21:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Mennyivel egyszerűbb lenne az életem ha én is pénzért szexelnék. :D Kár hogy belém szorult tartás. Jó mondjuk nekem normális állásom is van, így nem szól hatok... Oh wait, hogy megdolgoztam érte? Milyen igaz.
2015. ápr. 14. 06:55
 20/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, egyáltalán nem érdekel :)

Én így jutok pénzhez te meg más módon, ezert kár volt írnod.Ha nekem jó így, nem értem miért zavar bárkit is.

2015. ápr. 14. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!