Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elitelendo, ha valaki pénzt fogad el szexért?
Figyelt kérdés
Árufeltöltő vagyok diakmunkaban, suli mellett. Egy hete kb odajött hozzám a boltban munka közben egy kb 40 éves férfi. Megkerdezte mióta dolgozom, hány órát naponta, mennyit keresek. Kicsit furcsa volt,de válaszolgattam neki és meghívott másnapra egy kávéra. Mindegy, annyi a lényeg, hogy tett egy ajánlatot, amivel sokkal jobban járnék, mint a diakmunkaval. Még nem mondtam se igent se nemet, de gondolkozom rajta. Em mindig is úgy voltam vele, hogy nem ítéltem el azokat a nőket, akik így jutnak pénzhez, de tudom, hogy az emberek nagy része nem így van ezzel.2015. ápr. 11. 19:37
11/22 anonim válasza:
Olyanra nem gondoltál hogy felszabdal egy konyhakéssel mert épp egy pszichopata? Én nem értem hogy lehetne bárkivel is szexelni akit csak röptében ismertél meg...
12/22 anonim válasza:
Ezen komolyan elgondolkodnak a jányok?Ezt nem is tudtam.A végén még én is megpróbálom.Teszek egy ilyen ajánlatot.
13/22 anonim válasza:
Időpont ma 20:00
igen ba*zdmeg, mert a ku*rva az nem szinonimája a prostinak...
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elfogadtam az ajánlatot. :)
Ma este találkozunk is.
2015. ápr. 12. 10:19
16/22 anonim válasza:
majd számolj be róla hogy sikerült és hogy megérte e?
17/22 A kérdező kommentje:
Ma csak megbeszeltuk a jatekszabalyokat, nem volt szex.
És őszintén egy kicsit elbizonytalanodtam,de még így is megéri :)
Egy nagyon kedves, udvarias férfiról van szó, ráadásul még az érdeklődésünk is azonos, egy darabig biztos elleszunk, sokkal jobban járok, mint az árufeltöltéssel.
2015. ápr. 12. 20:33
18/22 anonim válasza:
Fogarasi úti Tescoban láttam egyszer árufeltölteni egy olyan kiscsajt, hogy majdnem én is odamentem ajánlatot tenni neki. Kicsit kreol volt, de nagyon szép, és rendes csajszinak nézett ki.
19/22 anonim válasza:
Mennyivel egyszerűbb lenne az életem ha én is pénzért szexelnék. :D Kár hogy belém szorult tartás. Jó mondjuk nekem normális állásom is van, így nem szól hatok... Oh wait, hogy megdolgoztam érte? Milyen igaz.
20/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, egyáltalán nem érdekel :)
Én így jutok pénzhez te meg más módon, ezert kár volt írnod.Ha nekem jó így, nem értem miért zavar bárkit is.
2015. ápr. 14. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!