Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok túl válogatós, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl válogatós, vagy tényleg kevés nőnek van igazán jó teste?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 19:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
Én meg túl sok jó testű/alakú lányt látok.
2015. ápr. 11. 19:47
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Hát én meg nem ezt tapasztalom.Kimegyek az utcára,kinézek az ablakon és 10-ből kb.5 fiatal nő igazán jól néz ki.
2015. ápr. 11. 19:49
 13/27 A kérdező kommentje:

veréb arcú garth:

Aki akar, az tud rá időt szakítani. Én hetente két alkalommal is hajnali 4-kor kelek emiatt.

2015. ápr. 11. 19:49
 14/27 A kérdező kommentje:

Ilyen testre gondoltam:

lapos has, feszes test.

[link]

2015. ápr. 11. 19:51
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
akkor passz de tényleg a ritka csinos nő az tény ! akkor csak lusták
2015. ápr. 11. 19:53
 16/27 anonim ***** válasza:
Épp olyan ritka a jó testű férfi is. :)
2015. ápr. 11. 19:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez csakis meztelen állapotában megítélhető, de hajlok rá, hogy ez így van mindkét nem esetében. Egy szűk életkori határon belül kell hozzá nagyon jó genetika, és az adott témakörben megfelelő szintű igényesség (táplálkozás, edzés, lelki feltöltődés igénye mert az is kihat a testre stb.)

Ami szintén biztos, hogy a ruha+smink óriásit csalhat pozitívban ha ízléssel használja az illető, tehát felöltözött állapotban egy átlagnő is tűnhet fullos-közelinek.

2015. ápr. 11. 20:03
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
#12 Tény, hogy felöltözve jól néznek ki, de ha lekerül a ruha akkor jön a csalódás. Naracsbőr, löttyedt fenék meg ilyenek. Kevés az olyan lány meg nő, aki tényleg foglalkozik a testével és eljár edzeni, hogy szép formás és tónusos legyen.
2015. ápr. 11. 20:06
 19/27 anonim ***** válasza:
45%

# 18

Ez azért van mert sokan zabálják ezeket a sz.r nem embernek való étkeket.

2015. ápr. 11. 20:10
 20/27 anonim ***** válasza:

A jó test azért elég relatív, pl van akinek csak a magas lányok jönnek be, ő persze az alacsonyakat nem fogja jó testűnek mondani.

De ettől függetlenül talán nem véletlen, hogy Magyarország a OECD felmérése alapján a top3-ban van elhízás tekintetében, és ugye ez nők férfiak együtt :/

2015. ápr. 11. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!