Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet Pécs környékén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet Pécs környékén venni sex játékokat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt, vibrátorra, vibráló tojásra, vagy csak simán didló-ra (műfasz). Aki tud árat is mondjon, kösz
2010. febr. 19. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
szekshop boltokban. Pécsen van egy pár. De ha attól félsz, hogy valaki felismer keress egy másik várost és ott menj el ilyen üzletbe.Árat nem tudok. Amit én annak idején kaptam az (3éve) került 9000 Ft-be.
2010. febr. 19. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Pécs környékén
2010. febr. 19. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Kereskedők háza alagsor, az Uránia közelében is van egy (a 25 emeletes felé mész a mozitól, és balra egy utcában) + a Balokány felé is van 1 hely:)

Nagyon sok cucc van, árban változó... Szerintem az Uránia közelében lévő a legjobb, az eladó csaj nagyon kedves, segít választani, elmondja, hogy melyik mire való (mert van pár cucc amiről azt sem tudtuk, hogy micsoda, pedig sok mindent láttam már...)

2010. febr. 19. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
van ott az út ugye mohács felől, már azért közel az ágoston térhez a külső meci felé, na ott van egy sex center nevezetű. az az út amivel szemben a zipernovsky suli van
2010. febr. 19. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Hungária út
2010. márc. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!