Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, most komolyan hát nem helyes? Olyan cuki.
Nem tudom, hogy miért szólja le mindenki, mert szerintem jól néz ki.
Most jöhettek, hogy a mai lányoknak nem az igazi férfi kell. Basszus! Egy 14 éves lánynak nem is kell, hogy az érett kifejlett férfiak jöjjenek be.
A másik, hogy persze értem én, hogy idegesítő az őrület, ami körülötte van, de attól még el kell ismerni, hogy a srác jól énekel. Zenész körökben mozgok, és mindenki elismeri, az már más kérdés, hogy nyilván nem csak a zenéjével szerezte a sok kis elvakult imádóját. De hát erre megy ki az egész. Justin Bieber egy árucikk, egy egész stáb, több százak élnek abból, hogy híres. Ezen kár agyalni, mert ez a helyzet. Képzeld el, ha nem Ő lenne, hanem valaki más hasonló kaliberű srác, akit ugyanígy imádnának vagy utálnának. Mi a francnak utálkoztok?
Ne mondjátok, hogy mert mindenhol a képedbe tolják, mert ez hülyeség, például én sok hírt nézegetek, és engem nem talál meg.
És most komolyan azon problémáztok, hogy meghallotok egy Justin Bieber dalt a rádióban? Ez egy igazi probléma akar lenni? Mikor más éhezik, és majd szét fagy, neked pedig a kényelemben nincs más, amin felkaphatod a vizet, csak mert meg kell hallatnod egy percet a dalából.
Szóval értem én, hogy zavaró, hogy a gyerek halálra keresi magát, de ennél sokkal nagyobb igazságtalanságok történnek, és a világ erről szól.
És az, hogy a lányoknak ez tetszik. Nyilván. Mert akárki akármit mond, nem néz ki rosszul, sőt... Sportos, helyes, persze Ő sem tökéletes, nem azt mondom.
Csak hát, nem vagy különb nála, ha utálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!