Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene a keresésben?
Figyelt kérdés
Aki esetleg ismer olyan könyveket, filmeket, animéket, ahol mindkét fél foglalt, az kérem írjon olyan címeket. Nagyon nagy segítség lenne! Előre is köszönöm! :)2015. ápr. 10. 14:56
1/8 anonim válasza:
Kicsit összefoglalnád milyen témában? :D
2/8 anonim válasza:
Mert szerinted milyen temaban? Szerelem temaban.....ahhol mindket fel foglalt a fiu meg a lany is.....ennel jobban butitsam le?:)
3/8 anonim válasza:
Ez jó film volt két foglalt ember kapcsolatáról: [link]
4/8 A kérdező kommentje:
Igazából olyant keresek, ahol mindkét félnek van valakije, mikor megismerkedik ez a két ember egymással. És a szokásos egymásbaszeretős dolog következik. Vívódás, bizonytalanság és szép befejezés. Ilyeneket keresek. :)
A harmadik hozzászólónak pedig köszönöm szépen! :D
2015. ápr. 11. 15:47
5/8 anonim válasza:
Fúúú , Az egyéjszakás kaland, amit a 3. írt, az egyik legjobb film evör !!!
6/8 anonim válasza:
Azt hittem egy 18 éves filmet nem sokan fognak ismerni egy olyan oldalon, ahol az átlagéletkor valószínűleg alatta van :D
7/8 anonim válasza:
Kedves 3as, illetve 6os!
haha, ha rám gondoltál akkor bevallom, jócskán túl vagyok a harmadik X-en :D
5. voltam :)
8/8 anonim válasza:
7-es: legalább mi még láttunk ilyen jó filmeket. "bezzeg a mai fiatalság" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!