Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha valaki sokszor elmondja a párjának hogy szereti, szinte minden alkalommal ha együtt vannak?
Én is úgy vagyok ezzel mint a viccbeli székely: bőven elég egyszer mondani, aztán pedig akkor szólni, ha ez változik.
Amugy pedig lelki terror jellege van: olyan érzetet kelt, mintha várna valamit cserébe.
# 4
Akkor mi nem lennénk jó páros.
Én nem szinten elmondom a páromnak, hogy mennyire szeretem. Annyira örülök, hogy ő van nekem, és muszáj mondanom.
Ki mondta, h. baj????
(A kérdés feltevés maga -fiatalt sejtet.... :-)
Persze, ha mondta az érintett személy, vagy Te úgy érzed, h. neki terhes -akkor tartsd tiszteletben! Nem vagyunk egyformák.
Persze azért nem árthat közölni, h. Te azért mondod gyakran, mert....
És Te szívesen hallod minél gyakrabban, mert....
Ne találgass - hanem egyeztess!
Emese (néni)
Ha baj, akkor azért baj, mert elkopik a szó.
Jó hallni a szépet, de az ember úgy működik, hogyha valamit nagyon sokszor hall, akkor idővel immunissá válik rá.
Azaz ha 5 évig mondja, hogy szeret, akkor a hatodik évben azt veszem észre, hogy nem érzem, hogy szeretne - legalábbis amit mond, abból már nem, mert az csak napi rutin.
Azért nehéz a hosszú kapcsolat, mert bizonyos formában / mértékben, időnként meg kell újulni benne.
31 f
Én a magam részéről #4 válaszolóval értek egyetek egyet, nem szeretem mondogatni, párom se mondogatja... ennek ellenére tökéletesen megvagyunk 5 éve.
Van egy ismerősöm rendszeresen játszunk együtt online. Ha nem hallom egy óra alatt a fülesben legalább 8-szor hogy szercsizlek dagadt... Én is szercsizlek nagyon... így imádlak úgy imádlak stb. akkor semmi.
De amitől végleg a falnak megyek, az az amikor az egyik hümmög a másiknak mintha azt jelezné hogy igen mondjad.. az meg vissza hümmög.
Nálunk a macska ad hasonló hangot amikor látja hogy bontjuk neki a konzervet.
Mindennek ellenére ők is jól megvannak 6-7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!