Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/20 anonim válasza:
Nekem is nagy kedvenceim, főleg Jimmy. :) De egyébként nálam mindig is Jim Morrison (The Doors, nem tudom ismered-e őket) volt az életem értelme. :D
13/20 A kérdező kommentje:
perszehogy ismerem :D szeretem sok számát, kár hogy mára kimentek a köztudatból
2015. ápr. 10. 00:23
14/20 LePeDő válasza:
Mint zenész vagy művész, ha az lehet hogy jó, de mint férfi... Semmiképp nem jön be! Miért? Hosszú, csapzott, kicsit sem természetesnek tűnő, rendezetlen (haj?) sörény, Stílustalan izompóló, ami még éppen elmegy, ha mondjuk van valami üzenete, ami az izompólónak általában, hogy nézzétek csajok van izmom... De neki nincs! Ráadásul a felirat még egy negatív üzenetet is közvetít: iszom és ezt a képet látva nem csodálkoznék rajta, ha nem is keveset inna... Ami természetesen kicsit sem vonzó egy férfinak, hiszen egy részeg emberben nem lehet megbízni és nem lehet számítani rá. A napszemüveg is kicsit zavaró, de csak olyan téren, hogy a képen nem látni a szemét és a tekintetét, ami lehet sokat dobna a megjelenésén, de én ebben nem igazán tudok bízni... Szóval kicsit sem szimpatikus, leszámítva azt a tényt, hogy bátran felvállalja saját stílusát, de persze az ettől még gáz.
15/20 A kérdező kommentje:
14-es, megtudom érteni a véleményed, de ők rocksztárok (voltak), ez felment minden felől :D
2015. ápr. 10. 00:29
17/20 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom velük. Lehet hogy már nem a mai világ divatját képviselik, de gondoljunk bele hogy a '80-as '90-es években mi volt a divat! :) Akkor tuti hogy elég sok csaj mászott rájuk. De szerintem még mindig jobbak mint ezek a mai feszülőspólós meg pávahajas pasik :/
18/20 A kérdező kommentje:
17-es, igazad van :)
2015. ápr. 21. 17:36
19/20 anonim válasza:
Ajjjj.. Axlról ennél sok jobb fotó is van, amin úgy néz ki, mint egy angyal.. Egyébként (ha eddig nem jött le) igen, csak sajnos mostanra mindketten szétcsapták magukat :(
20/20 anonim válasza:
Ja, a Jack Danniels nekem is bejön! Amúgy a pasival sincs komolyabb bajom, ha nem lenne ennyire tépett a haja, meg nem fehér lenne, hanem szőke, és az a görény szemüveg sem kellene rá, nem beszélve arról a nyálkás kis bajuszáról, és úgy hívnák, hogy Alapi István, -hát akkor az is bejönne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!