Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így a jó kinézetű pasik?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, még nem volt pasim, de már teljesen reménytelenül is gondolok a szerelem témára...Igényes vagyok így nekem is van egy kevés elvárásom, elsősorban jól nézzen ki. Igen ám, de az biztos hogy 10ből 10 jó kinézetű pasi csak dugni akar, semmi komolyat. De én KOMOLY kapcsolatot szeretnék. Na mikor ezt kimondom utána le is vagyok ejtve...de most komolyan, attól mert jól néz ki miért nem akar semmi komolyat, egész életét úgy akarja leélni, h kb minden éjjel mással, semmi komoly, érzelem nulla.. Mi értelme ennek?? Soha nem fogom ezt megérteni. Hiába a jó kinézet ha valaki ilyen bunkó. A nem megnyerő kinézetűek jó szívükkel persze akadnának körülöttem bőven, de hiába a jó szív ha úgy néz ki, hogy én szégyelném, utcán nem merném felvállalni, még csak a kezét is undorral fognám meg, stb.. Úgy néz ki viszont hogy jó kinézetű, emellett normális, komoly pasik NEM LÉTEZNEK ebben a mai világban. Ez az én problémám, emiatt lehet soha nem lesz barátom. :( Egy elkeseredett 23 éves lány.
2015. ápr. 9. 15:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
11-es, én megértelek, de azt azért meséld el, hogyan lettél jóképűbb. Mert az arcforma az csontok, porcok formája, persze ha mondjuk kövér voltál, és tokás hájfejed volt, akkor a fogyástól lehetsz jóképűbb, vagy ha rengeteg a pattanásod, és megkűzdesz velük, akkor is, de amúgy nem nagyon.
2015. ápr. 11. 19:44
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, Neked tudnod kell, hogy ez kereslet-kínálat és alapvető ösztönök kérdése. Egy férfi, pláne ha fiatal, és tombolnak a hormonok, szeretne minél több nőt megkapni. Aki nem néz ki jól, az könnyebben köt kompromisszumot ebben a kérdésben, hiszen sok nőt hajkurászni inkább energiapocsékolás a számára. De egy jó kinézetű pasi nem ütközik ellenállásba. A promiszkuitás mellett ott van a szabadság: komoly kapcsolat nélkül mindig azt lehet csinálni, ami jön, amihez kedve van egy fiatal srácnak, haverok, csavargás, vagy épp a plafont nézni egész nap. Egy barátnővel napi szinten kell beszélni, és elvárja, hogy hetente többször időt fordíts rá. A jó pasinak a világ bármely pontján, a nap 24 órájában fel tud szedni csajokat, és nem akar egyhez ragaszkodni.

Ki kell élniük magukat, hogy túllegyenek ezen, és elkezdhessék tanulni a kapcsolattal járó felelősséget. Idősebb férfiakon gondolkoztál már? Nem 50+-osokra értem.

2015. ápr. 12. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!