Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem nő a mellem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nő a mellem?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,2 hónap múlva 16,és még csak 80/a-s a mellem.12 évesen már menstruáltam,akkor kezdett el nőni,vagy valamivel előtte,de kb.1 éve már nem nőtt semmit.Szerintetek fog még nőni?

15/L

2010. febr. 19. 16:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Hagy lessem meg, és megmondom. ;)
2010. febr. 19. 16:12
 2/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy fog nőni még. De ha ilyen marad, akkor is mi a baj? Ilyen az alkatod, ezt kell elfogadnod, ez vagy Te. Elég kevés embernek adatik meg az a szerencse, hogy vékony formás alkata legyen és NAAGY kerek melle..

Engem is zavart egy ideig, hogy kis mellem van (bár szerencsére nem annyira (75/B).. Majd ha lesz barátod aki szeretni fog, és lefeküdtök, rájössz, hogy neki ez is nagyon tetszeni fog rajtad.

2010. febr. 19. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
mii? mi a baj a melleddel? én is 15 vagyok és nekem 85-ös, 1mérettel nagyobb 15évesen a 80as méret tökéletesen megfelel:D szal ne aggódj nem pici a melled és még fog nőni
2010. febr. 19. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
a 80/a az teljesen jó. nem értem mi bajod van. én 3évvel idősebb vagyok, és 75B.....
2010. febr. 19. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

ne legyetek már bugyuták, bakker. a 80 vagy a 85 az NEM A MELLETEK, hanem a HÁTATOK mérete.

a betűk jelentik a kosár méretét.

a 80/a-s mell az valóban kicsi, nagyobb.

a 85/a-s az is kicsi, csak mégnagyobb háttal.

2010. febr. 19. 16:22
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

gondolom az a baja h A

mivel az A a legkisebb, az h 80 v 75, nem jelent semmit ,aza hátkörfogatot jelenti

2010. febr. 19. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes melled van, ha ekkora marad felnőtt korodra is, akkor gyönyörű lesz.
2010. febr. 19. 17:19
 8/13 anonim válasza:
A mell méret függ a bolygók állásától, a mobil szolgáltatódtól, a szomszéd Pista Piros Ladájának rendszámától és az 51.es körzetben talált ufók fogmosási szokásaitól.
2010. febr. 19. 17:46
 9/13 anonim ***** válasza:

nem kell még neked melltartó. 80/a. Akkora nekem is van.

Várjál még egy kicsit, nősz még és lesz az 90/b vagy c és kész.

25/f

2010. febr. 19. 17:58
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Melltartót már kb.4 éve hordok,mert muszáj,így is lóg egy kicsit.Egyébként lehet hogy elnéztem vmit,akkor nem 80/a,hanem b,mert azért nem olyan kicsi(vagy csak lehet én látom annak).Kb.ilyesmi mellem van,csak nagyobb mellbimbóval:

[link]

2010. febr. 19. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!