Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van aki fennakad azon hogy valaki homoszexuális?
Nem tudni. Sokan szoktak feljönni a "hogyan magyarázzam el a gyerekeimnek" vagy a "zavar ha a meleg nyilvánosan csókolóznak" dologgal. De először is, miért kéne elmagyarázni a gyereknek a homoszexualitást? Az utcákon csak felvonulás idején látni olyan melegeket, akik többet is csinálnak, mint a kézfogás, viszont az a szülő, aki a gyerekét kiviszi nem is egy Pridera, hanem egy akármilyen hangos, zajos, részeg emberekkel rendelkező felvonulásra, nem törődik eleget a gyerekével. Mármint 10 év alatt ne vigyünk ki kisgyerekeket a felvonulásra. Egy 10 év fölötti pedig már a serdülőkorban van nagy valószinűséggel, és olyankor pedig mindenki elgondolkodik hogy milyen lehet a saját nemével. Ezt hivák serdülésnek.
A másikról pedig annyit, hogy Magyarországon eddig kétszer láttam LMBT párost csókolózni, egyszer este egy parkban, ahol kb. volt 5 ember, egyszer pedig egy melegbár előtt. Egyébként meg egy csókkal semmi baj nincs, csak azzal, ha egymás torkába dugják a nyelvüket, és nem csak a melegek, hanem akárki. Az szobára való, nem közterekre.
#2 teljesen egyetértek veled :)
Én még élőben nem találkoztam olyan homofób emberrel, mint amilyenek válaszait itt látom. Tényleg sokszor azt hiszem csak trollkodnak...
Ó, én találkoztam már élőben is. Például az iskolában valahogy szóba jöttek a melegek, és az egyik osztálytársam(14 éves) felhozta, hogy milyen gusztustalan a Pride és minden ott lévőt fel kéne gyújtani. Megkérdeztem, hogy ilyet miért tenne, elvégre nem vallásos, ő meg erre azt mondta, hogy a melegek megerőszakolják a heterókat... Szomorú, hogy a szülők ilyet nevelnek a gyerekekbe, mert nem csak hogy félrevezetik őket, de még alaptalan gyűlöletet is gyújtanak benne egy ártatlan csoport iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!