Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30as ferfiak! Nektek mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as ferfiak! Nektek mi lenne a legelso gondolatotok, hogyan reagalnatok?

Figyelt kérdés

Nincs se baratnotok, senkitek. Evek ota tetszik nektek egy csaj, de az megkozelithetetlen. Soha nem nez ratok, joforman szalad eloletek, soha nem nez ratok... Nem igazan ismeritek egymast, de ha meglatjatok gyakran nezitek ot, mosolyogtok ra, a csaj azonban eszre sem veszi. Nem keresitek ot, semmi.

Fel evig nem latnatok, majd 1x ratok irna facebookon.

Beszelgetest kezdemenyezne.

A lany fiatal 20as evei elejen jar.

Leneznetem ezert, vagy?

2015. ápr. 7. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Meglepődnék a szitun,hogy eddig semmi, most meg ő keres. Nem tudnám hova tenni, ugyhogy a csajnak egyértelműen kéne mutatnia, hogy mit szeretne.
2015. ápr. 7. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit írna.
2015. ápr. 7. 23:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy teljesen hagyomanyos ismerkedoa beszelgetes. Hogy vagy, mi ujsag veled?....
2015. ápr. 7. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Menne a levesbe, már csak a poén kedvéért. :D
2015. ápr. 7. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Hátsó szándékot sejtenék.
2015. ápr. 8. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám megdönteni,kihasználni utána meg úgyis alakulna :)
2015. ápr. 8. 00:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Belemennék a játékba, de gyanakodnék, hogy mi történt.
2015. ápr. 8. 00:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát én is belemennék csak előtte utánajárnék hogy mi változott meg benne irányomba.

Én egy 35 éves szűz vagyok egyébként és p**ncit is még csak katalógusban láttam :P

2015. ápr. 8. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!