Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról (kép)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alakomról (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

Dagadtabb vagyok, mint valaha... Mennyit kellene fogynom szerintetek, hogy vonzó legyek?

Korombeli fiúk véleménye érdekelne.

19/L

2015. ápr. 7. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

Ránézésre a testtömegindexed minimum 33-asnak tippelem (pl. 165 cm 90 kg), 30-as testtömegindex felett meg már orvosilag is elhízottnak számítasz.

Kérdés kinek akarsz vonzó lenni. Ha mondjuk egy 180 cm-es 90 kg körüli mackós srácnak, akin a 20 kiló túlsúly nagyobb része zsír, de azért van rajta izom is, akkor is kell fogynod 10 kilót ahhoz, hogy egy ilyen egyáltalán szóba álljon veled, 15-öt ahhoz hogy összességében szintjéhez mérten egész jó csajnak találjon. Reálisan első körben fél év alatt kb. ennyi lehet a reális célkitűzésed, aztán ha ezt sikerül, teljes életmód váltással, akkor még egy másik 15-öt.

Környezetemben több olyan csajt ismerek, akik 10-15 kilót fogytak, és ettől teljesen átalakult az életük, jellemük, kivirultak attól, hogy a férfiak terén sikeresek lettek.

2015. ápr. 7. 11:13
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Az a baj, hogy plöttyedt vagy. A legszexibb dolog, ha egy alapból edzett lányon van egy kis zsírpárna. Egy kis edzés és álomnő leszel :)

20/F

2015. ápr. 7. 11:16
 13/17 anonim ***** válasza:
19 évesen nagyon egészségtelen így kinézni. 20 kiló minima!
2015. ápr. 7. 11:31
 14/17 anonim ***** válasza:
17%
Jó kis parizer csöcs
2015. ápr. 7. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
9%

undorító...és csak jössz ide sírni, hogy kövér vagy, de nem teszel semmit.

Ezért: undorító és szánalmas :D

2015. ápr. 7. 12:06
 16/17 anonim ***** válasza:
43%
Nekem bejönnel 😁 igaz tényleg duci vagy eléggé és ha nem tetszik neked, akkor tessék sportolni
2015. ápr. 7. 12:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem felizgatsz, de nem vagyok korodbeli..
2015. máj. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!