Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek kétségbe vagyok esve?!
Figyelt kérdés
A csajomról van szó ő 14 én 13 és már mondta egyszer hogy járt már 24 éves pasival meg 33 évessel is de azt mondta hogy kihasználták őt de nem szüzzességileg hanem szívileg összetörték és most attól félek elfog hagyni mit tegyek?
Azért félek hogy elfog hagyni mert érettebb pasit akar de én is felnőttesen gondolkodom meg minden ő szerinte de akkor is félek meg mondta is hogy nem töri össze a szívem de akkor is aggódom.
2015. ápr. 7. 08:17
1/2 anonim válasza:
mond el neki hogy mennyire szereted és hogy nem akarod el veszíteni, ha egy lánnyalsokat foglalkozol az meg fogka halalni :)
2/2 A kérdező kommentje:
Kössz csak ugy félek
2015. ápr. 7. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!