Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért tetszik, mert nagyon hasonlít a volt barátomra, akkor lenne értelme megismerkedni?
Volt barátom volt az első nagy szerelem az életemben , most 19 éves vagyok.Több,mint fél éve lett vége.
Fájdalmasra sikeredett a szakítás..mert elhúzódott, nehéz volt túltenni magam rajta . Most ott tartok,hogy még eszembe szokott jutni ,de erős vagyok ,és a jövőre koncentrálok.
Facebookon bejelölt egy srác,még pá hónapja ... már szembesültem azzal,h emlékeztet a volt barátomra.
Nem foglalkoztam vele. Közös ismerős által jelölhetett be,szerintem csak random , nem is írt ,meg semmi,csak likeolja a képeim,ha netán felrakok valamit.
Nem is ezen van most a hangsúly.
Vasútállomáson szoktam látni ,egy városba járunk át tanulni ,mint kiderült. Teljesen véletlen ismertem fel .
Ma felkerült róla egy kép,ami annyira megfogott .... hogy az van bennem,hogy megismerném .
Tudom,hogy ez "csak" külső, de számomra ő tudna vonzó lenni. És amiket tudok fb által róla nem negatívumok, rendes srácnak tűnik.
Mit gondoltok? Az egész mondjuk kicsit hülyeség,mert nem vagyok lány létemre az a nagy kezdeményező típus...de elgondolkodtat.
19L
nem,volt barátom már nem keresem,annak már vége.
már csak szenvedés lenne, külön boldogok leszünk.
Háát, nem tudom..mit kellene lépni ,még egyelőre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!