Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mutattátok már meg fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mutattátok már meg fiú barátnak/havernak a melleiteket fogadásból, vagy valamilyen játék miatt vagy bármi miatt?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen, osztálykiránduláson üvegezésnél :) 18l
2015. ápr. 6. 22:04
 2/9 Interferencia ***** válasza:
Sajnos én személyesen nem ismertem ilyen qrvákat. :o( Bár a suliban keringett egy videó Skype közben csöcsét felfedő lányról, az akkori életkorát inkább le sem írom... De jókat röhögtünk rajta.
2015. ápr. 6. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem :D
2015. ápr. 6. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, az osztálytársamnak, felelsz vagy merszt játszottunk! :)
2015. ápr. 6. 22:14
 5/9 Scav ***** válasza:
43%
Én férfi, 32. Egy női ismerősömmel voltunk közös barátoknál házibuli, folyt az alkohol. Kb. 4 hónapja szilikon mellei voltak, én meg támadtam, hogy az nem olyan, mint az igazi. Se alakra, se tapintásra. Persze tiltakozott. Közben vodka megint csak folyt. Na, a nagy összecsapásban, hogy csituljanak a kedélyek, kimentünk az erkélyre rágyújtani. Na ott megmutatta, sőt, fogjam meg (fogjuk, mert hát négyen cigiztünk, ő és 3 férfi). Hát tényleg igazinak látszott és tapintásra is jónak tűnt :D Bár nem csináltatott túl nagyot, arányos volt a testéhez, de tényleg meglepődtem rajta, hogy milyen élethű is tud lenni, ha jól van megcsinálva. De a heg azért látszott még :( Már bent is megmutatta volna, csak nem akarta mindenki előtt. Erre az erkélyen (földszinti :D ) bezzeg jobb volt :D Minden arra járó (este 11 óra) láthatta, hogy 3 idióta markolássza egy csak pucér csöcsét. :D Jó is volt az :D
2015. ápr. 6. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsónak küldöm :D

[link]

2015. ápr. 6. 22:28
 7/9 Scav ***** válasza:
#6 köszi! több lettem tőle! :D
2015. ápr. 6. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem. De nálunk is volt felelsz vagy mersz, ahol egy lányt erre kértek, de nem mutatta meg.

17/L

2015. ápr. 6. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. Most ez gáz?:D
2015. ápr. 7. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!