Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyzetemben? Nem tudok dönteni.
Azon kívül, hogy önmarcangolom tovább magam, amiért egy sarki ** vagyok.
Van egy barátom, akit szeretek, de már nem vagyok benne biztos, hogy szerelmes is vagyok-e, viszont nagyon fájna, ha elveszíteném. Utóbbi időben eléggé ellaposodott a kapcsolatunk, most lennénk féléve együtt, de van egy másik fiú is, aki eszembe jut, akire simán rávetném magam. Vonzódok hozzá, ráadásul ez viszonzott is. Mielőtt még megköveznétek nem csaltam meg a barátomat. Maradjak-e, úgy, hogy tudom, hogy nagyon szeretnek, és én is szeretem, de nem igazán érzem, hogy vonzódok hozzá már, vagy menjek az ismeretlen felé, hisz, ha igazán szeretném a barátom nem kerültem volna ebbe a szituációba. Barátom próbálna változtatni a helyzeten, ha adok esélyt, illetve félek, hogy a másik fiú iránt csak fellángolást érzek némi kíváncsisággal. Viszont nem állapot, ha a barátommal vagyok eszembe jut a másik. Egyszerűen megőrülök, hogy nem tudok dönteni, étvágyam semmi, nem tudok aludni se.
Próbáld megoldani valahogy a kapcsolatodat pl: Mennyetek el valahova welnesselni/kikapcsolódni, ha még ez után sem jött vissza a régi tûz akkor sajnos menthetetlen az eggyüttés gondolata is. Bár barátok maradjatok hiszen hiányoztok majd egymásnak!
. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!