Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből lehet baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet baj (meleg kérdés)?

Figyelt kérdés

Egyik közeli lánybarátomnak be akarom vállalni a másságom. A szünet előtt azzal váltam el tőle, hogy valami fontosat akarok neki mondani, azóta azzal zaklat online, hogy mi az, de én nem nagyon akarom neki elmondani? A beszélgetésünk során viszont utalásokat tett arra, hogy esetleg bejön-e nekem, meg többször is célzott rá, hogy van egy fiú, akit nagyon kedvel, de ezt pont nekem nem árulhatja el. Emiatt megijedtem, hogy lehet, hogy én vagyok az, és habár nagyon jó barátom, de árultak el már barátaim, és félek, hogyha tényleg bejövök neki, akkor képes lesz elárulni a titkomat másoknak is, ami nem éppen a szivem vágya. Kockáztassam meg ezt az egészet, és bizzak a barátságunkban, vagy inkább tartogassam egy kicsit a dolgot, és deritsem ki a dolgokat?

Ui: Homofóbokat távozásra kérem.

2015. ápr. 5. 23:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

11-es: Köszönöm, remélem nálam sem lesz másképp :D

10-es: Elvileg ez még mindig egy fórum, nem pedig a 420 mlg szvegjoló trollok lakhelye.

2015. ápr. 6. 00:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, akkor hülyeség volt a válaszom felejtsd el!

És megint BOCSII! #5 voltam

2015. ápr. 6. 00:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem ha tényleg jó barátodnak tartod és tudod hogy megbízható akkor mondd el neki :) Pár hete mondtam el én is az egyik legjobb fiú barátomnak hogy a lányok tetszenek, pedig nagyon izgultam hogy mi lesz a reakciója, de teljesen oké vele, támogató. Ha gondolod írj hogy hogy fogadta c:
2015. ápr. 6. 22:20
 14/17 A kérdező kommentje:
13-as: Köszönöm a válaszod és a támogatásod, valószinűleg két nap múlva fogom neki elmondani(már biztos vagyok benne egyébként, köszönöm mindenkinek a segitséget :) ), majd leirom ide az eredményt. :D
2015. ápr. 6. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak bátorság :)

Ha jó barátod akkor elfogad :)

Várom a fejleményeket :)

2015. ápr. 7. 11:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a fenébe lehet egy 14 éves fiúnak ilyen szókincse, stílusa és helyesírása?

Lehet, hogy kellemesen is lehet csalódni az interneten? :)

Kérdező, nekem pont ilyen srácok kellenek barátnak, mint Te :)

2015. ápr. 8. 02:13
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os, amiatt, mert mig a kortársaim gyerekkorukban már a számitógépek előtt ültek, addig én legóztam, olvastam, ergó volt gyerekkorom :D
2015. ápr. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!