Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok olyan aranyosan mosolyogni mint a képen látható lány?
Figyelt kérdés
Ő gyönyörű, szép a szeme, a mosolya... ha én akarok mosolyogni úgy nézek ki mint egy majom pedig csinos vagyok és szép az arcom
2015. ápr. 5. 23:32
1/14 anonim válasza:
muti azt a mosolyodat :) lehet neked is szép a mosolyod csak Te szubjektiven állsz hozzá... :)
3/14 anonim válasza:
mert az erőltetett mosoly nem olyan természetes mint a duchen mosoly.
ha nem kényszerből jön akkor biztosan szép a mosolyod :)
5/14 anonim válasza:
Ne erőltesd a mosolygást. Az emberek akkor szépek, amikor szépnek gondolják magukat, és a mosolyuk valódi.
6/14 anonim válasza:
Mit kicsi a feje.
Te b*zi vagy akkor!
Ez egy gyönyörű csaj, szerény kis vigyorral.
Kérdező, ha nem vagy szép, nem lesz szép a mosolyod sem, hiába minden...
A mosoly nem a szép fogaknál, hanem a szép testnél és fejnél kezdődik ugyanis.... a többi csak reklámfogás, hogy vegyél fogkefét végre...
7/14 anonim válasza:
Mostmár nem úszod megy, anélkül hogy megmutatnád a mosolyod.
:D
8/14 A kérdező kommentje:
szép vagyok meg minden, nem egy modell meg ilyenek, de csinos vagyok de nekem valahogy nem áll jól a mosolygás
pedig a fogaim is rendben vannak
2015. ápr. 5. 23:37
10/14 anonim válasza:
Vigyorogj, mint Joker, az az igazán aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!