Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami legkönnyebben elfelejtetheti azt, hogy sosem lesz barátnőm a rusnyaságom miatt?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 23:05
11/28 A kérdező kommentje:
Hu de rossz 10es balfsagon lehet valtoztatni
2015. ápr. 5. 23:13
12/28 anonim válasza:
Ne nézd magad annyit a tükörben:))
13/28 anonim válasza:
Legyél alkesz, kábszeres vagy gamer, én ez utóbbit választottam, egész jól bevált, elvonja a figyelmem:)
14/28 anonim válasza:
Nem a szemelyiségemen nem tudok változtatni max megjátszani.. a kinézetemen tudtam változtatni azért nem vagyok csúnya szóval kapard össze magad és menj le edzeni...
15/28 A kérdező kommentje:
Kicsit alkesz vagyok gamelni nincs idom
2015. ápr. 5. 23:19
16/28 A kérdező kommentje:
Szoktam edzeni de attol a fejem ronda marad
2015. ápr. 5. 23:19
17/28 anonim válasza:
Akkor mostantól ne kicsit legyél alkesz, hanem nagyon.
18/28 anonim válasza:
Nincs olyan hogy ronda ember, csak átlagos partner. A Földön kb. 7 milliárd ember él, ebből legalább 1 milliárd fejlett országokban. Most te nekem azt akarod mondani, hogy egy milliárd ember közül te senkinek se vagy a perverziója? Ezek között vannak olyan emberek, akik a kannibalizmusra, vagy éppen az emberi ürülékre buknak, de senki nem bukik rád? Annyira ronda ember NEM LÉTEZIK. Még a különböző genetikai rendellenességekkel rendelkezők is, pl. Lizzie Velasquez is be jönnek valakinek. Szóval hagyd abba a sirást, és legyél kreativ. Manapság már elérhető mindenki számára az internet, ami a lehetőségek VALÓDI hazája.
19/28 A kérdező kommentje:
Csak epp nem fogok eletem soran 500 millio novel ismerkedni..
2015. ápr. 5. 23:23
20/28 anonim válasza:
Csináltak egy tanulmányt erről és az jött ki, hogy siránkozás nem segít az ismerkedésben
Am nekem sincs szép arcom mert kur a nagy.. mégis bejon a noknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!