Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra be jön ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra be jön ez az "alak" tudom vékony vagyok? 15/L

Figyelt kérdés

Barátomnak nagyon be jön azt mondja hogy karcsú vagyok

ő 20 éves

de itt a kép

[link]

2015. ápr. 5. 22:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Jó a genetikád, mert nem leszel hízékony minden bizonnyal. De még nagyon kislányos vagy. Sokat fogsz alakulni 18 éves korodig. Viszont nem értem, miért kell, hogy 20 éves barátod legyen 15 évesen, eleve az, hogy barátod legyen ilyen korban...:)
2015. ápr. 5. 22:37
 12/28 anonim ***** válasza:

Privát áradat 3-2-1 gyerünk :D

am jó csak fiatal vagy :D

2015. ápr. 5. 22:38
 13/28 anonim ***** válasza:
Nagyon vékony vagy. És nagyon kislány, nem tudom hogy lehet 20 éves barátod..
2015. ápr. 5. 22:39
 14/28 anonim ***** válasza:
bejön
2015. ápr. 5. 22:39
 15/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem barátomat és ő is engem 5 hónapja vagyunk együtt :))) Köszönöm a válaszokat
2015. ápr. 5. 22:40
 16/28 anonim ***** válasza:

Promise, azért, hogy felvágjon vele. Vagy hogy a kis 15 éves nunuschkája kéjfolyamot köpjön. A hüvelykujjammal nyomnám ki Isten szemét, hogy megértse, elszúrta ezt a világot.

Jézus voltam, és élek.

17/28 anonim ***** válasza:
Pedofil a barátod, de nyilván imponál neked hogy hozzád szólt egy 20 éves "komoly férfi". Ha majd megjön az eszed és elkezdesz nem csak testben gondolkodni, akkor meglátod hogy milyen perverzek voltak anno körülötted.. persze későn. Egyébként a soványság nekem nem szép, a sportos formásság igen. Egy szép test elérése kb 5 év kemény munka eredménye.
 18/28 anonim ***** válasza:

De csinos már valaki ;)

Irigylem a barátod..:)

2015. ápr. 5. 22:42
 19/28 anonim ***** válasza:
Ebből nem derült ki sok minden
2015. ápr. 5. 22:45
 20/28 A kérdező kommentje:

A mai világban az ekkora korkülönbség már nem különleges.

5 év van köztünk 3 év mulva 18 leszek és akkor meg már senki ne mmondaná hogy helytelen :/

és nem akar semmi olyat tőlem.

2015. ápr. 5. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!