Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, flörtölnétek poénból olyannal, akit kedveltek, szpimpatikus nektek, de nem láttok benne potenciális partnert, illetve nem szeretnétek, hogy kezdeményzzen? És ha igen, folytatnátok, ha megtudnátok, hogy az illető erősen vonzódik hozzátok?
Utolsó vagyok.
Én nemes egyszerűséggel randira hívnálak. Nem hiszem, hogy ez csak és kizárólag a férfiak "dolga". Nem kenyerem a királykisasszonykodás, ha komolyan akarok valamit, teszek is érte. Főleg úgy, hogy tudom, én is tetszem neked. (Mert amúgy iszonyú nyúl tudok lenni.)
De nem minden lány ilyen, van aki már csak azért sem teszi meg az első lépést. Szerintem nyugodtan próbálkozz be nála. Mit veszíthetsz mégis?
Elnézést utolsó, zöldet akartam nyomni a válaszodra, de véletlen pirosat nyomtam :/ Utólag nem tudom módosítani az értékelést (vagy legalábbis én még nem találkoztam ilyen funkcióval), szóval itt köszönöm meg és kérek bocsánatot a bénázásért.
Megvan az oka, hogy még nem próbálkoztam be nála és ez nem az, hogy jó eséllyel elutasít, azt túlélném. Az sem véletlen, hogy amikor vallomást tettem neki, azt is úgy csináltam, hogy ne tűnjön próbálkozásnak. A lényeg, hogy igazán nem az érdekel, hogy lenne-e esélyem nála, csak nem szeretném, ha végül úgy jönne ki a dolog, ha ő komolyan gondolja, mintha szándékosan hülyére vettem volna őt, csak mert nem zárkóztam el a poénjaitól. Szóval ha úgy tetszik, abban szeretnék biztos lenni, hogy még véletlenül sincs esélyem nála, hogy lezárhassam magamban a dolgot. De hát eddig nem úgy tűnik, hogy megkapom ezt a nyugalmat :D
Köszi még egyszer!
Az ok egyszerűen annyi, hogy nem akarok kapcsolatot senkivel, igazából nem hiszem, hogy egyáltalán alkalmas lennék rá. Az nem volt "tervben", hogy szerelmes leszek, nem voltam felkészülve rá és végülis ez vezetett bizonyos külső körülmények mellett ahhoz, hogy hirtelen őszinteségi rohamomban elmondtam neki, hogy mi a helyzet. De az alapvető véleményem ettől magamról és a kapcsolatokról nem változott.
A gond az, hogy nem akarok pontot tenni a szituáció végére, mert nekem teljesen jó a mostani, laza baráti, ökörködős kapcsolatunk, amennyiben ő is csak ennyit lát benne - amiben én egyébként 99,999%-ban biztos vagyok. Szóval hülyeség lenne legalábbis nyíltan "betámadni", mert abból tulajdonképpen jól nem jöhetek ki: jó esetben sikerül elűznöm azt az egyezred százaléknyi, valószínűleg csak irracionális reménykedésből táplálkozó kétségemet, ugyanakkor tönkreteszem a kapcsolatunknak azt a dinamikáját, ami anélkül a kétség nélkül tökéletes lenne nekem, hisz mi az esélye, hogy egy ilyen számonkérés után is megmarad a régi közvetlensége? Rossz esetben pedig, ha az ezredszázalék esély nyer, csak közelebb hozom az elkerülhetetlent és abban az elég lehetetlen helyzetben találom magam, hogy nekem kell elutasítanom a lányt, akiért megőrülök, és aki egyébként ezt tudja is. Szerintem érthető, miért nem szeretném.
Szóval röviden tömören összeszedve, engem nem is a fennálló helyzet zavar, hanem épp az, hogy nem tudhatom biztosra, hogy így marad-e. Ha nem, arra jó lenne már idejében felkészülni, hogy ha a barátságunkat már nem is tudnám megmenteni, legalább ne bántsam meg.
Flörtölni nem flörtölnék olyannal akihez nem vonzódom, tehát csak mondjuk szimpatikus, de nem jönne be mint pasi, maximum csak kedves lennék, barátságos, viccelődni ha ő is olyan lenne akkor viccelnék én is kicsit, de nem vinném túlzásba mint amiket te írtál, úgy biztos nem, pláne azután már nem tudnám, hogyan viselkedjem vele, ha bevallaná, hogy ő vonzódik hozzám, azután valószínű visszavennék, kedves lennék, mert nem akarnám bántani, de már nem tudnék vele olyan felszabadultan viselkedni valószínű, de a lovat ne adnám alá.
Márpedig én is hasonló helyzetben vagyok (voltam, mert most nem tudunk találkozni hosszabb időre, de még leszünk sokszor együtt), én nő vagyok, 24 éves, a pasi 26, és nekem nagyon megtetszett, vonzódom hozzá, ezt persze én nem mondtam meg neki, de nekem is úgy tűnt idáig, hogy én is bejöhetek neki és lehet kölcsönös, de máig nem tudom, mert ő nem vallott be nekem semmit, persze itt nagy mértékben közrejátszhatott az is, hogy nekem barátom van (most igaz szünetet tartunk, ő akarta, de nem tudom meddig és mi lesz még ebből, de erről még valószínű a srác nem tud). Persze voltak ezek a jelnek mondható gesztusok, viselkedések, de aztán azokban sose voltam biztos, mindig a nap végén sok agyalás után bemagyaráztam magamnak, hogy á nem úgy gondolta azt, nem azért volt stb. Én is adtam ilyen jeleket, de lehet ezeket nem tudta jól olvasni, mint ahogy te se tudod, pl. sokat, szinte mindig mosolyogtam rá, kicsit incselkedtem vele, de nem olyakat mondtam neki mint, hogy odáig vagyok érte, meg nem féltékenykedtem poénból, de én ilyeket amúgy nem is mertem volna, mert ugye akkor még pláne ott volt a barátom is, és srác is mit gondolt volna rólam pl, de nagyon sokat nevettünk, én is próbáltam viccelődni, szinte mindenen nagyon nevettem amit mondott és kicsit is vicces volt, a szemébe néztem ha beszéltünk, de néha meg ha észrevettem, hogy pont felnéztem és nézett, és összetalálkozott a tekintetünk, szinte elkaptam, mert zavarban voltam, vagy nem is tudom miért, figyelmes voltam, és ha láttam, hogy vmiben segíthetek neki kis dolgokban akkor segítettem szó nélkül is ha láttam, hogy jól jön, mindig jó kedvem volt szinte mikor vele voltam...stb. De ezeket ő is csinálta, sőt több minden volt, ezért nem tudom, hogy ő hogy vélekedik rólam, vagyis azt látom, hogy kedvel, de hogy csak úgy mint barát vagy jó társaság, vagy tetszem is azt nem tudom.
De nem értem, ha neked ennyire tetszik a lány és vonzódsz hozzá miért nem örülnél neki ha kiderülne, hogy van esélyed, miért nem járnál vele akkor? A szerelmet nem lehet betervezni, hogy majd akkor jöjjön amikor te akarod hogy na most jöhet, én sem tudtam ellene mit tenni látod, pedig nekem még barátom is van, de nem tehetek róla, különben ez a srác is úgy néz ki kicsit, hogy nincs tervbe neki sztem a szerelem, mint akinek most más fontosabb dolgai vannak, most azon is elgondolkoztam,hogy vajon ő is hasonlóan érezhet és gondolkodhat most mint te?! vagy hiú ábránd...
Ha van új fejlemény kérlek írj, akár privátot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!