Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy ő (fiú)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy ő (fiú) tegye meg az első lépést?

Figyelt kérdés

van egy fiú aki tetszik, úgymond haverok vagyunk.. szóval nem az ismerkedéssel van a problem.:) hogy jelezzem neki, hogy tetszik nekem? vagy bármit írjatok amivel eltudom érni a célom. :)

18\L

2010. febr. 18. 21:20
 1/8 Krisipoke ***** válasza:
Mondjuk tedd meg TE az első lépsét.
2010. febr. 18. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
cumizd le egy óvatlan pillanatban
2010. febr. 18. 21:24
 3/8 A kérdező kommentje:

de nem szeretném ÉN megtenni az első lépést..

másodiknak:szóval te egyből lecumizod az első pasit akivel találkozol?:) naszéépvagy:D

2010. febr. 18. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:

adj neki egyértelműbb jeleket!

A testbeszédeddel sokat el lehet árulni ha érted mire gondolok;)

2010. febr. 18. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
21:27 fiú vagyok, ezért nem a te szemszögedből írtam a véleményemet, amúgyis csak vicceltem:)
2010. febr. 18. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy kicsit szerintem kínos téma ez hogy ellenkező nemű (:D) haverokkal hogyan jöhetne össze valaki, én is speciel ezzel a problémával küzdök mert jó barátom a lány és ezért nem is akarok nálla úgy próbálkozni mert a végén még balul sül el a dolog... Bocs a kis offért de szerintem kapcsolódik ide :P

Szerintem az lenne a legjobb ha viccből megemlítenéd neki hogy mi lenne ha randiznátok vagy hasonló (persze nem így konkrétan ahogy leírtam csak ez legyen a lényege)

és ettől felbátorodva hátha megtenné azt a bizonyos 1. lépést (mivel te megtetted a 0,5. lépést :P).

Bár tényleg nem én vagyok a legjobb válaszoló a témában (mivel pont ez a bajom ami nem oldódott meg)ezért csak az egyetlen értelmesnek tűnő választ írtam le. 17/F

2010. febr. 18. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem hajlik a dolog fele, akkor tedd meg te az eslő lépést. Ez a mai világban egyáltán nem számít furcsaságnak, sőt ha ő is kedvel téged, akkor valószínűleg venni fogja a lapot. A másik jó dolog ebben, hogy ezzel már ki is fejezted, hogy nem vagy félős, és jó sok az önbizalmad. Hidd el a srácok bírják, ha egy lány belevaló ;-)
2010. febr. 18. 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Nyugodtan menj oda hozzá, én is bírnám, most nincs ugyanis barátnőm.
2010. febr. 19. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!