Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám meg őt?
Figyelt kérdés
Húúú kezdem az elején a dolgokat . 20 éves egyetemista srác vagyok. Már fél éve nem tudok valakit kiverni a fejemből, egyszerűen fizikai képtelenség. Csak rá tudok gondolni. Hogyan hódíthatnám meg? Nem vagyok az a nagy Don Juan:S Aztán mindig csak a kifogásokat keresem, mert nem merem megszólítani. Mindig ott van pár barátnőjével aztán nem tudom hogy, smint kéne, de az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot.Egyszerűen ahogy mosolyog, ahogy.... ááá nem tudom leírni... kérlek segítsetek. Egyszerűen egy ork sz*rnak képzelem ilyenkor mindig magam, hogy ez a hét megint elúszott és én csak nézek ki a szememen. Bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi elég ez a fél éve tartó szenvedés. Azt még hozzátenném , hogy nincs barátja, és igazából kilátásban se nagyon van neki. Biztos forrásból tudom.2010. febr. 18. 21:19
21/26 anonim válasza:
Régebben írtam kommenteket?mi lett ebből?
22/26 A kérdező kommentje:
A pofámba hazudott, és elküldött melegebb éghajlatra. Ez van, ha ezt tudom nem izgultam volna ennyire, mert ahogy láttam megvolt nála a színvonal.
2010. febr. 28. 20:05
24/26 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom. És kapásból jött a van pasim dumával(még szinte semmit se mondtam, és már mondta a magáét) , közben tudom nincs neki, na mind1, már nem is érdekel.
2010. márc. 1. 08:20
25/26 anonim válasza:
kár h így lett...de ebből is tanultál kilettél beszélve h nem mered leszólítani máskor előbb tedd meg
26/26 A kérdező kommentje:
Sometimes you win , sometimes you learn.
2010. márc. 1. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!