Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nyár elején ismerkedtem össze egy buliban, (már előtte is ismertem látásból mivel egy suliba járunk) jól elbeszélgettünk és másnap rám irt fészbukon. Kezdtem nagyon megkedvelni és ő is azt mondta kedvel és hogy aranyos vagyok. Aztán találkoztunk de mindig csak úgy hogy az ő barátai is ott voltak és az enyémek is de akkor is “kettesben” voltunk már amennyire lehetett.. Egyre többet beszeltünk meg találkoztunk de csak így baráti társasággal és kezdtem megszeretni ez ment kb. 2 hónapig hogy majdnem minden nap találkoztunk. Mondott nekem olyanokat hogy hiányoztam neki meg mindig mondta amikor elköszöntünk hogy vigyázzak magamra, de mikor bulizni mentem mindig más lánnyal láttam és ő is látta hogy látom és nagyon rosszul esett, de utána mindig irt és megbocsájtottam neki..De mindig féltékeny volt ha megöleltem az egyik fiú ismerősömet meg ilyenek.. Kezdtünk egyre kevesebbet beszélni, nagyon jól összebarátkoztam az egyik barátjával és akkor nagyon meg haragudott rám.. Végül már nem is köszöntünk egymásnak és összejött egy közeli ismerősömmel.. Nagyon megbántott de kezdtem elfelejteni, mikor szakítottak (2 hétig voltak együtt) részegen azt mondta szeret és én is mondtam neki hogy szeretem, de nem beszélgettünk utána meg semmi.. Nemrég megint rám irt és beszélgettünk megint oda jött hozzám a múltkori buliban...Egyszerűen nem tudom elfelejteni. Mikor már elfelejtettem akkor megint valahol felbukkan és újra meg újra ezt csinálja és már több mint fél éve húzza az agyam.. De nagyon megszerettem... Én 16 éves vagyok ő 18. (Bocsi a helyesírási hibákért:))
2015. ápr. 4. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Anált érez!
2015. ápr. 4. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:

És ezután a szépen körülírt történet után az a kérdésed, hogy mit érezhet irántad?

Imádom az embereket...

*mind=blown*

2015. ápr. 4. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Análszexet szeretne!
2015. ápr. 4. 23:55
 4/4 To7ka ***** válasza:

Ez nagyon rosszul hangzik. Állj elé, és követeld ki Tőle, hogy szedje össze magát, és legyen férfi. Konkrétan kérdezd meg ezt Tőle, ne csak találgass!:) "Szia. Már nagyon régóta tart, hogy nem mersz lépni, ha szeretnél Tőlem valamit, miért félsz elhívni randizni? Jah, hogy nem szeretnél, akkor abbahagynád ezt az előbukkansz dolgot? Szörnyen gyerekes, döntsd el, hogy mit akarsz, és nőj fel"

Valami ilyesmi határozott pár mondat. És ne találkozz vele. Ha Rád ír megint valami hülyeséggel, annyit válaszolj, hogy ez Téged egyáltalán nem érdekel, ha akar valamit hívjon el randizni, ha még mindig gyáva hozzá, hagyjon végre békén, mert mással ismerkedsz. ÉS tényleg ismerkedj másokkal, érezd jól magad, éld az életed, ne ragadj le ilyen fura embereknél akik azt se tudják mit akarnak!:))

2015. ápr. 4. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!