Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
O jo csaj? 10/?
Én nem tudom, ki milyen világban él, meg milyen csodanője van, de egyszerűen csak nézek bután ezek alapján a leértékelések alapján. Ez a lány randa meg 10/3? Fura. Tényleg ennyien nem volnának hajlandóak ezzel a lánnyal mint partnerrel mutatkozni? Csókolózni, dugni?
És ha ő 10/3, akkor a Palvin Barbi meg a Weisz Fanni mondjuk akkor 10/6? Ki a 10/10? Az nem létezik? Csak 3D-s rajzolt macában?
És aki tényleg csúnya szegény (most nem hozok példát), az 10/-2?
Elég nagy baj van a mai srácok ítélőképességével meg igényszintjével, ha lány lennék, tuti szoronganék ezek után.
Ez a lány amúgy így fényképen kábé Zimány Linda-szerű, az a száj, szem, karakter, tehát akkor Linda is randa.
40F
Ja, egyébként nagy hiba a külső megítélésébe belekeverni a belsőt: az észt, a jellemet, a természetet, stb. Attól el kell vonatkoztatni.
Természetesen, ha össz-egészében az a kérdés, hogy egy lány tetszik-e vagy sem, akkor fontos az is, de ha csak a külső a kérdés, akkor az objektív ítélethez nem szabad, hogy befolyásoljon, milyen belső tulajdonságai vannak.
14#
lehet 40 évesen már kicsit lejjebb van már az igényszint, meg 1995ben is más volt a divat, lehet ő akkoriban jónak számíthatott volna a jelen technikájával, csak manapság már sajnos nem
rengeteg a szép természetes lány
valakire csak rá kell nézni, és látszik rajta, hogy bizony nem kétdiplomás orvos-villamosmérnök a hölgy
Ha 40 leszel, semmivel sem lesz lejjebb az "igényszinted". Sőt, sokkal kifinomultabb és összetettebb lesz az ítélőképességed meg az ízlésed, nem leszel ilyen kategorikus, rájössz, hogy külsőleg nagyon sokféle nő lehet jó nő. Kinyílik a szemed. 18 évesen én is olyan nőket nem vettem észre, meg tartottam nem szépnek, hogy ihaj, csak mert nem passzolt a nagy tini tökély ideálomba.
Azt továbbra sem értem, hogy valakinek a külső kvalitásainak megítélésében miért játszik szerepet a szellemi képessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!