Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igénytelen vagyok? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igénytelen vagyok? L

Figyelt kérdés
Igazából rocker vagyok és mindig bő fekete felsőkben járok, sima szűkfarmerrel és egy kicsit kopott fekete acélbetétes bakanccsal.. utálom a csicsás dolgokat, strasszköveket, gyöngyöket:) a fekete körömlakkom akkor sem mosom le ha már lepattogzott, a hajam sokszor kócos, de nem zavar. A sminkem mindig sötét és erős.. szerintetek igénytelen vagyok?17/L
2015. ápr. 4. 19:22
1 2
 11/20 opened paradise ***** válasza:

Nem. Ma láttam egy sötét vörös hajú,frufrus lányt,aki félig meddig rocker volt és szinte tökéletes volt.

Azért szinte,mert túl erősen fogta a kezét a barátja :D

2015. ápr. 4. 19:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Na jó büdös nem vagyok, a ruháim tiszták, rendet tartok magam körül meg minden..
2015. ápr. 4. 19:26
 13/20 anonim ***** válasza:
A körömlakk és a kócos haj miatt egy kicsit. Szerintem mosd le a lepattogzott körömlakkot és fesd újra. Sokkal szebb. De a kócos haj sem feltétlenül igénytelen, nézhet ki jól is, ha jól áll.
2015. ápr. 4. 19:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem! Nekem megmozgattad a fantáziámat! :D Szeretnék megismerni egy igazi rocker csajt. :)

23f

15/20 aladar12 ***** válasza:
ez szerintem még nem annyira nagy dolog. de amikor már 3 hónapja ugyanaz a pulcsi van rajtad és nem lehet a közeledben maradni az illatod miatt, akkor már igen. (találkoztam ilyennel és mind rocker volt)
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 4. 19:38
 17/20 Scav ***** válasza:
Nyáron a bakancs majd igénytelen lesz...
2015. ápr. 4. 19:47
 18/20 anonim válasza:
Bocs de sztem ez elég igénytelen kócos haj fuu lepatogott körömlakk nem tetszik sztem ez igénytelen de azokat a ruhákat amiket hordasz az meg saját stilus :)
2015. ápr. 4. 19:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem vagy igénytelen, bár a körömlakkot lemoshatnád és azért fésülködhetnél gyakrabban:)

Képet küldesz priviben? Érdekelne:)

2015. ápr. 4. 19:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Kicsit igen. Teljesen mindegy, milyen egy nő stílusa, vannak alapdolgok, amiknek meg kell lenni. Azaz egy idényes nőnek rendben van a haja, a körme, tiszták, nem szakadtak a ruhái. Mindegy, mennyi vakolatot ken valaki az arcára, ha nem fésülködött, az igénytelen. Ugyanolyan, mint az, aki nem fürdik, csak jól befújja magát.

Attól még, hogy rocker vagy, lehetsz ápolt. Ha nincs időd festeni a körmöd, akkor inkább ne fesd ki. Ha választani kell, előbb fésülködj, utána sminkelj.

A párom is rocker, ettől még teljesen ápolt. Hosszú szakálla van, még növeszti, de soha nem indul el anélkül, hogy megfésülné, esetleg befonja vagy összegumizza, nem lesz ettől kevésbé rocker :D Ja és a bakancsát is mindig bekeni cipőkrémmel, így nem látszik, ha kopott. Ha egy férfi meg tudja tenni, akkor te is. (a kócos hajra egyébként ugrik, nekem is beszól, ha otthon nem fésülködöm meg, nem tetszik neki egyáltalán..)

2015. ápr. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!