Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire undorodtok attól, hogy a csajotok/pasitok már csókolózott?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 19:08
11/19 anonim válasza:
Kit érdekel? Semennyire. Miért undorodnék ettől?
12/19 anonim válasza:
Legalább az én leendő bnőm (ha lesz egyáltalán) nem fog ezen aggódni..
13/19 anonim válasza:
Hajaj és akkor gondolj bele, hogy már mást is szopott/nyalt!Akkor ahhot mit szólsz?
14/19 anonim válasza:
Te jó ég, amikor a jelenlegi párommal összejöttem, előtte már szexelt is nővel, nem is egyel, te jó ég, hát egy világ dőlt össze bennem!!!:D
Sőt, én is voltam előtte már pasival, nem is egyel.:)
Kit érdekel, hogy csókolózott vagy volt előttem nemi élete. Nincs sehol az megírva, hogy csak egy emberrel lehet valakinek akár érzelmi, akár intim kapcsolata. Sőt, általában az embernek nem csak egy ember lesz az életében, hanem több és ez azzal jár, hogy mindig lesz valaki, aki előtt már volt valaki.
15/19 anonim válasza:
Ha mondjuk 8 vagy több pasival csinálta az már zavarna, mert azt jelzi hogy könnyűvérű.
16/19 anonim válasza:
20 pasival voltam és nem vagyok könnyűvérű, nagyon válogatok. tehát 7 pasi =nem könnyűvérű 9 pasi=könnyűvérű. szánalmas vagy.
18/19 anonim válasza:
"20 pasival voltam és nem vagyok könnyűvérű"
-MUHAHAHA!
Lehet, hogy a saját szemedben nem vagy könnyűvérű (mivel ez egyéni megítélés kérdése), de máséban meg igen, ezt fogadd el. Pl. az enyémben is az vagy. :D
19/19 anonim válasza:
Amíg a szája a kapcsolatunk elejétől kezdve minden tekintetben az enyém, úgy nem érdekel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!