Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levél 1 lánynak. Rejtegetve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levél 1 lánynak. Rejtegetve?

Figyelt kérdés
Szal van 1 lány.. írtam neki vmit. De a csaj nem sok mindenkinek jön be. Mit gondoltok ha megtudják "az utálói" hogy valaki irt neki akkor b*gatják? legyen inkább valahogy csak neki? (csak mer az nehezebben megoldható) Szégyellné magát ebben a helyzetben?
2010. febr. 18. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez mind csak hozzáállás kérdése.
2010. febr. 18. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
bocs,de inkább tanulj meg írni,mert ez szörnyű.
2010. febr. 18. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell levelezgezni, menj oda és mond neki mit gondolsz, ha levelet kap könnyen gondolhatja gúnynak is ami nem épp egy kellemes dolog, de ha őszintén beszélsz vele az nem gáz. De ha csak te is baszogatni akarod és kibszásból írtál neki levelet akkor szerintem ne gondolkodj baromságokon hanem nőlj fel, azzal nem jutsz előre ha valakit cseszegetsz.
2010. febr. 18. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
3. válaszolóval értek egyet
2010. febr. 18. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:
2. nak : kUUURVA ANYÁD TANUJÁÁ SZLENGET
2010. febr. 18. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
én is a 3.-kal értek egyet
2010. febr. 18. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:

második vagyok.

nem kell egyből k. anyázni. ezt tanították neked otthon?

2010. febr. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!