Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki 12 éves korában (esetleg hamarabb) jött rá arra, hogy homoszexuális?
Már egész kiskorom óta gyanitom hogy valami van velem, legalábbis kiskoromban csak lánybarátaim voltak, eléggé feminim voltam. Persze ez nem adott elég okot arra hogy melegnek gondoljam magam, plusz kb. 7-8 éves voltam, viszont 10-11 évesen egy sorozatszereplőért elkezdtem rajongani, annyira, hogy egy idő után rájöttem, hogy meleg vagyok. Sajnos ezt meg próbáltam letagadni 4 éven keresztül, és csak tavaly december környékén sikerült bevallanom magamnak az egészet, és elfogadnom azt aki vagyok(annak ellenére hogy LMBTQ-barát környezetben élek, plusz a családom nem vallásos). Bár a coming outomat az egyik barátomnak a szünet utánra terveztem, mert eléggé félénk vagyok.
15/f
világéletemben biszexnek gondoltam magam, egész kis koromtól fogva
de 15 éves koromra elfogadtam, hogy csak a nők érdekelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!