Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vettem a barátomnak 4000 ft...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem a barátomnak 4000 ft értékben ajándékot. Egy pólót és egy cipőt. Szerintetek sok? (Nagyon szegények)

Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 00:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10#

A magyar átlagkeresethez képest, de. És ez nem igényes öltözködés csak felszínes, magamutogató sznobizmus.

Mi többet tud egy 8000-es póló mint egy 1000 forintos? Kb. semmivel nem tud többet...

2015. ápr. 4. 02:10
 12/15 anonim ***** válasza:

biztos örülni fog

ezekkel itt meg ne foglalkozz, pénzt sz @ r n a k, de kőbunkók

2015. ápr. 4. 05:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Hat en nem tudom hol eltek... en vegul is megtehetnem, hogy kiadjak 10e ftot egy polora, de majd ha hulye leszek... inkabb finanszirozom az eletem, hogy a szuleimnek ne kelljen. En egy evben 1-2x megyek el naybevasarolni es olyankor 30ebol kesz ruhatarat vasarolok, jo minosegu ruhakbol... outletek, kiarusitasok, leertekelesek...

A kerdesre valaszolva nem sok, szerintem szep gesztus, hogy hasznos ajandekot veztel neki, csak ugyelj nehogy kellemetlenul erezze magat.

2015. ápr. 4. 09:29
 14/15 anonim válasza:
Megfog sértődni érte.. Ez kb olyan h azért adod mert neki nincs..
2015. ápr. 4. 09:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Tudja h ezeket kapja tolem. Megbeszeltuk, hogy akkor tolem polot es cipot, mert mar regota vagyik rajuk es o is valasztotta :)

Es eleg gazdagok lehettek, ha nektek a polo 8E ft-tol kezdodik. Csak tudod, amit megkapsz a kinaiban, az is lehet jo minosegu, csak keresni kell. Gondolom itt mindenki huszezresekkel torli ki a segget :)

2015. ápr. 4. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!