Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi az alapfeltétel a másikra nézve ha kapcsolatot keres?
Az alapveto az az, h tiszteljen meg annyival h ha vmi sz..r akkor ne csaljon meg hanem mondja v szakitson.. ez forditva is igaz. De ez persze mar ha kapcsolatban vagyunk. Bar az elejen is lefektetem a szabalyokat ha vki engem akar haha :D
Keresesnel: legyen magasabb igenye es ne csak annyit h furdik rendszeresen nekem ennel kicsit tobbre van szuksegem egy ferfinal
Legyen hatarozott, de tudja azert azt h mikor kell atengedni a szot v a dontest a nonek
Legyen kulonleges :) ez persze nezopont kerdese mindenkinek mas... es nem felttlen kulsosgekre gondolok hanem kisugarzas....
Es az utolso szempont ami kb ugyanaz mint az ezelotti h ne legyen "tomegcikk" mert annal jobban semmi sem untat, ha a sok idiota es p..csa altal felfuttatott temakrol izlesekrol kell beszelgetni vagy nezni a kulsejet :D
Bunko nagyigenyu k..rva lehetek most de ugy tunik megis talaltam olyan embert akinel ezek mukodnek! 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!