Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyűlölöm magamat, nincs sok értelme az életemnek?
Figyelt kérdés
Rühellem a magas,vékony testemet,változtatni peddig sehogy sem sikerül bármit próbálok,ez egy átok.2015. ápr. 3. 16:22
11/19 A kérdező kommentje:
Igen,azt is számolom miből mennyit viszek be.
2015. ápr. 3. 16:39
13/19 A kérdező kommentje:
Nem erről szóljon már a kérdés,ezt 1000x kitárgyaltam már más helyeken.
2015. ápr. 3. 16:42
14/19 anonim válasza:
13: hehe akkor tényleg szrul csinálod... Két adatot nem voltál képes leírni... Gratulálok rinyálj csak tovább de lehetőleg gykt hagyd ki máskor....!!!!
15/19 A kérdező kommentje:
Most miért írjam le??de ha akarod:220g fehérje,440g CH és 60-70g zsír...
2015. ápr. 3. 16:46
17/19 anonim válasza:
14. Szerintem neked kellene elhúznod a bánatba! Ez az ő kérdése,ha neked nem tetszik,akkor ne írj ide. Ilyen egyszerű,hidd el.
18/19 anonim válasza:
Ha úgy gondolod,hogy nincs sok értelme az életnek, ezt elintézheted egy egyszerű módszerrel (gondolom,nem kell leírnom,mire gondolok). Esetleg próbálj meg változtatni,vagy élvezni az életet, olyat csinálni,amit szeretsz. Ha ez nem sikerül, akkor tedd azt,ami számodra a legjobb megoldás. Én sem nagyon szeretem az életet. Már gondolkodtam öngyilkosságon. Én sem nagyon találom értelmét az életnek. Már próbálkoztam változtatni,de nekem nem ment. Neked még sikerülhet. Ha nem vagy depressziós,mint én,akkor neked könnyebben mehet.
19/19 anonim válasza:
Na, sikerült valamit változtatni? Szerencsére én kigyógyultam a depresszióból. :) Mégse lettem öngyilkos. :D Remélem, te sem fogadtad meg a tanácsomat ezzel kapcsolatban! A testeddel sikerült valamit kezdeni? Bár 1 év alatt azért gondolom, haladt valamennyit előre a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!