Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves férfiak! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves férfiak! Mennyire volt döbbenetes mikor realizáltátok hogy a huszonéves nőket is lényegében csak a külső érdekli + a pénz?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
fajdalmas volt elfogadni hogy a penzugyis helyzet oly fontos szamukra. De elfogadtam valahogy es megertettem.
2015. ápr. 3. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
A legkevésbé sem, a nőktől kb. erre számítottam. Főleg azt a részét imádom amikor itt égre-földre bizonygatják hogy őket nem a pénz meg a külsőségek érdeklik, aztán az olyan kérdéseknél amik nem őket igazolják lapítanak sunyítanak szép csendben.Az #1 válaszadó meg egy ostoba troll, kapta is a mínuszt helyből.
2015. jún. 27. 03:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Igazából nem voltam meglepve

A nők újabban ilyenek, megkapták az egyenjogúságot és azt hiszik, hogy akkor nekik már mindent lehet

Nem kell foglalkozni velük, el kell kerülni őket

A legjobb megoldás az ha szingli maradsz és boldog leszel egyedül

Ha nincs feletted hatalmuk, ártani se fognak tudni

Feleannyit nem ér egyik nő se mint amennyit kínlódni kell velük

Az első válaszadó meg tényleg egy segghülye idióta, én is nyomtam neki mínuszt

2018. aug. 29. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!