Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért utasítanak vissza a csúnya lányok is? Nekik is jóképű fiú kell?
"En sokszor erzem tolakodonak az atlagos pasikat is, akikkel talan el tudnek kepzelni valamit. De egyszeruen irrital, hogy a nyakamban lihegnek es folyamatosan udvarolni probalnak. Legy laza, humoros es ne bokolj tul sokat, meg kell tartani a tavolsagot kisse."
Persze ha egy sármőr lihegne az egyből vonzó lenne a számodra ugye?
Egyébként a csúnya fiúktól amúgyse nagyon fogadják a bókokat a lányok. Egyszerűen nem tartják őket férfiaknak.
Amúgy az a döbbenetes hogy régebben(tinikoromban) azt hittem hogy oké, ebben a korban a kinézet számít, majd később nekem is terem babér, mikor már a jellemem is érdekli a nőket majd..
Aztán jött a kijózanodás..a huszonéves nőket is ugyanúgy a jóképű férfiak érdeklik leginkább csak...
Idősebbek! 30 körül is ugyanígy lesz ez?
A pénz kb 9. osztálytól belép.
Általánosban még leszarják ha ifosod van, de 9.-től már sokat nyom hogy egy szett ami rajtad van 500.000 Ft-t.
Nem igaz szerintem...tinik még nem tudják értékelni igazán a pénz szerepét meg jelentőségét..
Huszonévesen realizálja a legtöbb nő hogy bizony ha nem akarja felemelni mindennap a kis fenekét hogy pl elmenjen dolgozni akkor bizony pénzes kan kell neki.
Akkor fordítsuk le:
"miért nem hagyják magukat megdugni azok a csajok, akiket ugyan csúnyának tartok, de ha jobb nem akad, hát csak jó megteszik, hiszen luk van rajtuk"
Szerinted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!