Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj legalább izmosnak vagy arcra helyesnek lenni, ahhoz, hogy barátnőm legyen? 21F
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 08:27
1/9 anonim válasza:
szerintem a helyesség fontosabb
17L
2/9 anonim válasza:
Nem. Viszont ahhoz, hogy szép barátnőd legyen, legalább az egyik alapkövetelmény.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor rusnya fiúként felejtsem el?
2015. ápr. 3. 08:54
4/9 anonim válasza:
A többségnek bejön ha egy pasi szálkás/izmos, de vannak akiknek nem/nem várják el. A helyességre inkább azt mondanám, hogy számít, de ott sem mindenki a ken-barbikra bukik. Akárki akármit mond mindenki tudja, hogy számít a külső, de lehet egyik csaj szerint xy nem néz ki jól, a másik szerint meg igen. Ha valaki "bányarém", az megint más dolog. Az olyasmi még a kisugárzással orvosolható, meg az amúgy is fontos. 16/L
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a "bányarémet" nem rád értettem, nem olvastam a válaszodat mielőtt elküldtem, bocsi. :D Lehet csak önbizalomhiány. De ha valaki megkedveli a személyiséged, el fog tudni fogadni.
6/9 A kérdező kommentje:
Én tényleg bányarém vagyok,nem kell bocsánatot kérned.
2015. ápr. 3. 09:00
7/9 anonim válasza:
Nem kell hozza egyik sem ha esetleg annyi penzed van h betemeted vele oket 😂😂😂 ha egyik sincs akkor keresd a rut kiskacsakat 😪
8/9 anonim válasza:
Pontosan.Ezért nem lesz nekem sem soha barátnőm...
23/F
9/9 anonim válasza:
És mi a legviccesebb? Amikor a nők azzal vannak megsértve hogy ennek de jó nagy melle van, de jó nagy segge van... Könyörgöm... ha ők elvárásokat támaszthatnak hogy ilyen olyan izmos jóképű csávó legyen, akkor hadd legyen már nekem is elvárásom, elvárásaim :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!