Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfelejteni/tomp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni/tompítani a fétisemet?

Figyelt kérdés

Csizmafétisem van. Ha kimegyek az utcára télen, meg tudok őrülni, amikor annyi lányt/nőt látok szexi csizmában. Folyton zavarba jövök, elvörösödök és idegeskedek miatta, például a metrón vagy buszon. Tudom, hogy ha valakinek fétise van, akkor azt lehetetlen elfelejteni. Igazából nem is akarom elfelejteni, mert jó dolog, de néha komolyan megőrjít és nem tudok mit tenni ellene.

Van olyan esetleg aki tudna nekem ebben tanácsot adni, vagy véleményt mondani?

Előre is köszönöm a válaszokat

2010. febr. 18. 16:38
 1/6 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem a végére írni:

18/F

2010. febr. 18. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj el Olaszországba vagy csak vegyél magadnak egy csizmát.
2010. febr. 18. 17:03
 3/6 A kérdező kommentje:

hehe. nem vagyok transzvesztita.

egymagában annyira nem izgat fel a csizma, nekem az is fontos hogy ki hordja

2010. febr. 18. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
NEm hiszem, hogy ezzel tudnál mit kezdeni, max majd megszokod a látványát az utcán és nem fog ennyire érdekelni.meg idővel megtanulod kezelni, látom csak fiatal vagy még:D
2010. febr. 25. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:

nem is igazán fétis ez.. csak szereted a szépet (legalábbis ahogy olvasom.

Beszéld rá a csajodat (ha nincs, keress! :)), hogy vegyen csizmát.. jobb lesz..

2010. febr. 25. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:

sajnos ez a fétisem, mert ha meglátok egy szép lábat csizmában, máris zavarba jövök, és folyton azt bámulom, persze azért van egy határ.

próbálom elnyomni ezt a dolgot, mert sokszor tényleg zavaró

annak viszont örülnék ha a barátnőm el tudná fogadni, de nem merem neki elmondani még, és azt sem tudom hogy egyáltalán hogyan mondanám el, vagy mit mondanék neki erről, hogy én a csizmájára IS izgulok

még annyira nem fajult el szerencsére a dolog, hogy csak arra tudnék felizgulni, de hallottam/olvastam már olyanról, hogy sokaknak egy idő után ez már átveszi az uralmat

2010. febr. 25. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!